avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inspector resurse umane plecat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inspector resurse umane plecat

Va rog sa ma ajutati cu o problema : Firma noastra a obtinut dreptul de a pastra carnetele de munca pe un an de zile. Inspectorul de personal care completa in ele a iesit la pensie in timpul anului. Exista vreo posibilitate legala prin care sa se poata completa in carnetele de munca de altcineva fara studii de inspector R.U. si netestat de ITM ? Mentionez ca inca nu s-au predat cartile de munca la ITM. Exista si posibilitatea de a le pastra firma in continuare fara sa aiba un angajat specializat ? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dali_c , utilizator 15:35, 3 Iulie 2010
1. Nu se poate completa si viza carnetele de munca de catre o persoana care nu este atestata de catre ITM.

2. Trebuie numita o alta persoana care sa fie atestata de catre ITM pentru a pastra si completa carnetele de munca la sediul angajatorului.

3. Se poate pastra in continuare carnetele de munca la societate fara a avea un I.R.U. atestat, insa pentru aceasta trebuie sa luati legatura cu inspectorul ITM la care este arondata societatea (de exemplu, in Bucuresti se face un proces-verbal de predare-primire si apoi cerere colectiva de imprumut).
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanare carti munca eujad eujad stiti cumva cu ce tb sa ma duc la Casa de PENSII ptra depune 7 carnete de munca in vederea scanarii? (vezi toată discuția)
Posibil abuz maria mihai 210180 maria mihai 210180 Buna ziua, neinregistrarea in cartea de munca a statutului de absolvent de studii superioare (4 ani de la absolvire si tot atatia cu vechime la aceasta ... (vezi toată discuția)
Procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca Cornel  Vasile Cornel Vasile Prin Ordinul MMFPS nr.1083/07.03.2011 s-a aprobat procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca salariatilor angajatorilor pentru care ITM-urile ... (vezi toată discuția)