avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... acte necesare pt obtinerea certificatului de producator
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

acte necesare pt obtinerea certificatului de producator

ce acte si cum trebuie sa procedez pentru obtinerea unui certificat de producator?

si-daca nu ma pot incadra in anumite cerinte,pot vinde si eu marfa in numele altei persoane,care are acest certificat de producator? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mircea_ , utilizator 10:34, 20 Aprilie 2011

1. Acte necesare pentru eliberarea Certificatelor de producator agricol:
- cerere tip;
- act de identitate valabil
- certificatul de producator vechi sau actul de proprietate al terenului.

2. Nu puteti vinde produse in numele altei persoane, chiar daca are certificat de producator, in afara de cazul in care faceti parte din aceeasi gospodarie.
Salut,
Am o situatie mai ciudata pentru care va cer ajutorul. :D. Eu stau in Sibiu, iar la cativa km de Sibiu, in jud Brasov, am rude care detin un teren agricol pe care vreau sa-l folosesc eu pentru o microferma. Intrebarea: Eu cu adresa de buletin pe Sibiu, pot obitne certificat de prod. in comuna din Brasov pe termnul matusii mele? (fara sa ma mut cu acte acolo)(pentru teren se poate face un contract comodat, nu?). Sau care este cea mai buna solutie pentru a obtine, eu o sa vand produsele.
Multumesc. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt conditiile de eliberare a certificatului de producator Ciprian_June_bh Ciprian_June_bh Buna ziua tuturor sper sa ma ajutati cu cateva lamuriri, problema mea este urmatoarea. As dori sa pun varza pentru muraturi si apoi sa o comercializez si nu ... (vezi toată discuția)
Imputernicire certificat producator agricol??!! popescu leontina popescu leontina va rog sa-mi spuneti daca pe certificatul de producator sant trecuti parintii mei cu domiciliul in olt iar eu am domiciliul in medias,am dreptul de a vinde ... (vezi toată discuția)
Interpretare legea 145/2014 otilia13 otilia13 Ca si producator agricol daca nu ma constiui in asociatia descrisa de lege, poate sa mi se elibeze certificatul de producator. Este obligatoriu ca ... (vezi toată discuția)