Cu ocazia majorarii taxelor am efectuat si eu un inventar la un punct de vanzare. Mentionez ca sunt contabil la firma respectiva. La inventar dupa calcule sumele sunt in regula, iese o diferenta de inventar nesemnificativa. Insa, de aici incepe problema: intamplator am observat cateva produse, care sunt sigur ca nu sunt cumparate de catre firma noastra, adica nu figureaza pe receptii. Inventarul e ok, pentru ca produsele exista si valoric sunt in regula. Dar daca intra un control in unitatea respectiva, pune mana pe produs si intreaba de receptie, ce se intampla? ..se poate lega de mine ca si contabil sau se va lega de gestionar si de manager?
Multumesc pentru raspuns freecv2007! Are cineva alta parere? Ce se intampla daca acest lucru continua si ia amploare?
Ce se intampla daca faza asta este exact ceea ce ma gandesc eu ca este: se vinde marfa fara bon de casa si se inlocuieste cu marfa similara ieftina contrafacuta chinezeazca?
Am ceva de patit ceva ca si contabil daca la urmatorul inventar jumate de magazin va fi plin de produse care nu se regasesc pe receptii? Marfa valoric va exista pe gestiune..deci inventarul va fi in regula.
Multumesc anticipat pentru parerea dvs.
Gestiune
Daniel Valentin
Bună ziua!
In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)
Inventar fals
BIGHY
Buna ziua,am vazut ca pe acest site pot primi lamuriri in legatura cu o acuzatie care mi se aduce.Am lucrat la un magazin,am avut gestiune,si sunt acuzat ca am ... (vezi toată discuția)