avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot sa incasez bani de la persoane fizice fara ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot sa incasez bani de la persoane fizice fara casa de marcat

Cum pot incasa banii numerar de la persoane fizice pentru ca sa nu ii mai trimit la banca, cu factura, ca sa depuna banii in contul firmei. Am infiintat un S.R.L. cu obiect de activitate prestare de servicii (arhitectura), firma este platitoare de TVA. Nu am casa de marcat pentru ca ma incadrez la exceptiile prevazute de lege si vreau sa stiu daca pot incasa banii de la persoane fizice si sa le tai chitanta. Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez si care este baza legala.

si vreau sa stiu cum pot incasa banii numerar de la persoane fizice fara sa ii trimit la banca, cu factura, ca sa o plateasca. Mentionez ca nu am casa de marcat pentru ca ma incadrez la exceptiile prevazute de lege.

Alte discuții în legătură

Incasare bani numerar cu chitanta de la p.f.? diacris diacris Cum pot incasa banii numerar de la persoane fizice in situatia in care nu am casa de marcat (ma incadrez la exceptiile prevazute de lege pentru obligativitatea ... (vezi toată discuția)
Activitatea de agent imobiliar (intreprinere individuala) necesita utilizarea casei de marcat fiscale,? unde se incadreaza aceasta functie/meserie/profesie? florinbc florinbc Doresc sa infiintez o II avand activ. principala - tranzactii imobiliare. Precizez ca am lucrat in domeniu ,SC agentie SRL unde se emiteau bonuri fiscale, ... (vezi toată discuția)
Facturare persoane fizice aling aling Buna ziua! Sper sa ma ajutati. Voi lansa un site prin intermediul caruia atat persoanele juridice cat si persoanele fizice vor putea sa-si promoveze ... (vezi toată discuția)