Cu privire la Adrian, sper ca esti intr-adevar copil, ca altfel gandirea asta razbunatoare cand la mijloc e un copil nenascut inca... nu stiu... Adica fa-i in ciuda ca ea se va chinui mai mult? E un chin sa cresti un copil? Noptile alea nedormite si tot... trec... Nu stiu daca trece frustrarea ca "te-ai lepadat" de propriul copil ca de naiba... Sau cand ai familia ta si-ti ciocane la usa copilul pe care l-ai ignorat o viata... ccat de bine te vei simti!??
Indiferent cat de nedrept este ca o femeie sa-ti faca asa ceva, este mult mai rau sa nu ai grija de un copil... este crud... Oricum pensie vei plati in functie de venituri, este mai greu sa dai putina afectiune? Nu mamei...
Da ai dreptate sunt un copil! :) Barbatii sunt niste copii mai mari. Tot respectul pentru tine dar aici nu ai dreptate. Inca nu putem vorbi despre un copil, vorbim despre o ipoteza de a se naste un copil. Copilul acesta daca se va naste din dorinta unei descreerate de a se razbuna sau de a si-l apropia pe viitorul tata, nu ii va face rau lui cat ii va face rau ei. Asta era punctul meu de veder. Ai inteles total gresit sfatul pe care i l-am dat baiatului. Atata timp cat poate sa contracareze nastera acestui copil cred ca e bine sa o faca, si cea mai buna metoda pentru asta e sa o faca constienta pe acea femeie ca actiunea ei este numai in detrimentul ei. Putin confunzi lucrurile, una este responsabilitatea si afectiunea fata de un copil al tau indiferent de modul cum s-a nascut si alta este problema in momentul asta. Cand se va naste copilul, ceea ce nu cred ca se va intampla, ii voi da alt sfat cu noile date ale problemei.
Oare sa fi inteles eu gresit cu ce problema se confrunta baiatul asta? Tu ii vorbesti de ca si cum ar fi deja tata. Problema lui e cum poate sa se opuna la marsavia pe care o face femeia. Stii cum e? Daca esti barbat o femeie furandu-ti prezervativul plin cu dintr-aia miscatori, se insamanteaza si face un copil, tu ca femeie nu observi nimic in neregula, chiar ti se pare normal? Dar daca fara voia ta ai fi insamantata artificial ar fi la fel de normal?
Parerea mrea e ca ai tu anumitre prejudecati referitoare la copii, mame si tati care sunt despartiti. Cazul asta insa e diferit.