avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sentinta definitiva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sentinta definitiva

buna intrebarea mea este urmatoarea : daca in data de 3/6/1010 am primit o sentinta definitiva la curtea de apel timis in cat timp imi ajunge sentinta sau cate zile dureaza pana se trimite
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 13:27, 4 Iulie 2010
Hotararile penale nu se comunica.Se comunica doar dispozitivul si aceasta doar in situatia in care partea a lipsit de la judecata si pronuntare.;)
adica nu o sa mi se trimita sentinta acasa? in care sa fie comasate toate 3 sentintele ?
Bineinteles ca nu.In primul rand comasare de trei sentinte in una nu exista , apoi in al doilea rand daca aveti nevoie de toate hotararile asteptati sa se redacteze ultima hotarare ( 20 de zile termen de redactare) si apoi mergeti la arhiva instantei de fond ( pentru ca acolo se va intoarce dosarul) si solicitati eliberarea de copii xerox de pe toate hotararile.:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie sentinta definitiva masterguni masterguni intrebarea mea este urmatoarea pt ca vad ca nu am fost inteles. am fost inplicat intr-un proces la judecatorie s-a dat o sentinta s-a facut apel si- sa mai ... (vezi toată discuția)
Programare apel mpc mpc Buna ziua Vroiam sa obtin un raspuns la o chestie care ma macina f tare. In cazul in care in fond s-a pronuntat o decizie penala si in termen de 5 zile s-a ... (vezi toată discuția)
Sentinta ramonel78 ramonel78 in cat timp se da o sentinta judecatoreasca? (vezi toată discuția)