avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... reclamatie - pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

reclamatie - pensie de invaliditate

sunt din prahova,va rog sa imi spuneti cum reclam un vecin care are pensie de boala pe care nu o merita?
Cel mai recent răspuns: florisiris , utilizator 09:10, 5 Iulie 2010
ada012 a scris:

sunt din prahova,va rog sa imi spuneti cum reclam un vecin care are pensie de boala pe care nu o merita?

La casa judeteana de pensii ..de ce vreti sa-i faceti rau acestui vecin? :(
=D>

Dacă am fi cu toţii medici experţi de asigurări sociale, probabil că s-ar reduce considerabil numărul pensiilor de invaliditate.
Eu, nu i-aş acorda vecinei...dumneavoastră vecinului!;)
Glumeam!

Ar trebui să ştiţi că încadrarea în grad de invaliditate se face de către medicul expert al asigurărilor sociale, în baza documentarului medical pregătit de medicul de specialitate.
Prin urmare, dacă din documentarul medical rezultă că este afectată capacitatea de muncă, de autoservire, de autoconducţie sau de orientare spaţială, medicul expert nu are cum să nu emită decizie de încadrare într-un grad de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de handicap alina mutu alina mutu Buna ziua. As dori sa stiu daca cu urmatoarele boli ma incadrez la pensia de handicap: cardiopatie dilatativa ischemica, insuficenta cardiaca congestiva clasa ... (vezi toată discuția)
Pensie grad 2 alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, 1.va rog spuneti-mi si mie ce stagiu de cotizare trebuie sa aiba o persoana grav bolnava, pentru a avea o pensie medicala? 2. daca o persoana ... (vezi toată discuția)
Grad de invaliditate gelu_andries gelu_andries As vrea sa aflu daca in urma unui accident vascular cerebral hemoragic soldat cu Hemipareza stanga ataxica pot fi incadrat la gradul I de invaliditate si ... (vezi toată discuția)