avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... gratiere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

gratiere

as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu o informatie legat de gratieri .
In ce conditii se aplica gratierea daca se fac gratieri anul acesta la pedepse sub un an pt infractiuni la legea circulatiei (alcool)
nu cunoaste nimeni acest aspect...era la scoala cand s-a pronuntat sentinata?ce fel de scoala?
cand s-a pronuntat prima sentinta era la liceu, acum (sentinta s-a pronuntat pe 16 iulie) este anul l l colegiul sanitar asistent radiologie
cand s-au facut ultimele gratieri?
ce sanse sunt pt suspendarea pedepsei?
avocata mi-a zis ca daca merge la munca se reduce pedeapsa la 1/2
suspendarea nu se mai poate da acum...da se reduce plus ca o sa ceara liberare conditionata...este corect ceea ce v-a zis doamna avocat
... e asa ciudat sa vb cu... monitorul despre o probleme atat de personala si de grava...
multumesc din suflet mai am o intrebare (in calitate de mama disperata)
eliberarea conditionata se poate obtine dupa ce perioada ?
daca el munceste si sentinta intreaga este de 13 luni.

Alte discuții în legătură

Urgent - calcul pedeapsa de executat cosminaa cosminaa URGEENTTT!!!! cat inseamna un an penal? pentru o pedeapsa de 2 ani pt complicitate la inselaciune cat ar avea de executat? va rog sa-mi raspundeti, astazi a ... (vezi toată discuția)
Se poate elibera mai devreme? mantaandreea mantaandreea Sotul meu are de executat 2 ani de inchisoare pentru ultraj.Executarea a inceput-o din 25 noiembrie 2011.As vrea sa stiu cand pot sa-i angajez un avocat care ... (vezi toată discuția)
Buna - cerere de liberare conditionata Deea90 Deea90 Buna seara!As dori sa stiu cand s-ar putea face cerere de eliberare conditionata?sotul meu are pedeapsa de 1 si 6 luni de executat.cum se calculeaza timpul ... (vezi toată discuția)