avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie electronica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie electronica

Buna ziua.
As dori sa va intreb cat timp dureaza faza de deliberare din cadrul unei licitatii electronice. Stiu ca este in functie de autoritatea contractanta dar poate ma ajutati cu un termen aproximativ. Licitatia a fost sub forma licitatiei deschise urmata de a doua faza de licitatie electronica.
Dupa etapa de licitatie electronica trebuie sa transmitem oferta financiara refacuta in functie de pretul oferit in etapa aceasta de licitatie electronica. Este vreun termen anume de transmitere a ei (legal), avand in vedere ca nu se precizeaza in caietul de sarcini, sau trebuie sa asteptam precizari suplimentare de la autoritatea contractanta?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:32, 6 Iulie 2010
HG 1660, art.44, alin.(1): "La momentul finalizării licitaţiei electronice, sistemul informatic va pune la dispoziţia autorităţii contractante clasamentul rezultat ca urmare a derulării acestei faze, determinat prin luarea în considerare a ofertelor finale introduse de ofertanţii participanţi şi pe baza criteriului de atribuire stabilit conform prevederilor secţiunii a 3-a a cap. V din ordonanţa de urgenţă".
Nu am gasit nici in 34, nici in 925, nici in 1660 ca trebuie sa transmiteti la LD cu LE oferta finala in scris. Daca vi s-a cerut totusi de catre AC acest lucru, trebuia sa specifice ei termenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etapa finala de licitatie electronica melcsy melcsy ce este important de stiut daca ajungi in faza acesta de licitatie. am avut cel mai mic pret la deschiderea ofertelor dar acuma urmeaza faza electronica,....la ... (vezi toată discuția)
Oferte egale on-line maria_5 maria_5 Va rugam sa ne precizati cum procedăm in cazul in care doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc au preţuri egale urmare a ofertarii online la o ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice on line in seap SAVASTRE SAVASTRE am o nelamarurire...sau mai multe: vreau sa particip la o licitatie publica on line . Cine imi trimite documentele de calificare? seap-ul sau autoritatea ... (vezi toată discuția)