avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... care e solutia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

care e solutia

mama a pierdut la o camatareasa casa , a executat-o silit.la randul ei camatareasa a vandut-o (cred ca tot prin sistem camataresc).noul proprietar a introdus-o in rol,si plateste impozit la primarie.El nu are acte cadastrale decat pe numele lui tata.A modificat casa fara nici o aprobare,daca il dau in judecata ,pot sa-i dau banii care ia platit el camataresei si sa castig casa? actul casei care il are e exact cum a cumparat . Are act de vanzare cumparare in notariat precum i-a dat camataresei o suma iar celelalte acte cu cadastru si planul casei sunt pa numele lui tata.Ma obliga legea sa-i dau ce a investit daca nu are nici o aprobare? Mai pot intra in posesia ei.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 16:40, 4 Iulie 2010
trebuie vazute actele de un avocat.. apelati cu incredere la unul chir si de pe avocatnet.to.. verificati-va si mesaregeria privata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca a fost vanduta o casa iosif_monica iosif_monica Buna ziua, Bunica mea are o casa care as vrea sa stiu daca a fost vanduta sau nu unor rude care incearca sa o pacaleasca. Ea a facut doua comotii cerebrale ... (vezi toată discuția)
Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)
Teren, 2 proprietari riteayana2005 riteayana2005 In 2012 am achizitionat de la banca, prin licitatie un teren care era ipotecat. I n ideea in care banca nu se joaca cu actele de proprietate in ... (vezi toată discuția)