buna ziua,sant intr-o situatie disperata,va rog sa ma ajutati.De 15 ani locuiesc intr-o camera de camin de nefamilisti de 10 m patrati.din cauza cetatinilor care locuiesc in acest bloc a ajuns intr-o stare avansata de degradare:In momentul de fata nu este apa rece,calda nu a fost niciodata,se fura curent electric.multi locuiesc abuziv de ani de zile.Bun.Acum autoritatile au gasit de cuviinta sa ia masuri:sa ia apa rece ,singura sursa de igiena.problema mea este in felul urmator:am un handicap locomotor,am un copil de 5 luni,am depus dosar ptr locuinta sociala din 2003.risc sa ma dea afara impreuna cu ceilalti desi am contract,am platit intotdeauna darile catre asociatie,cu toate acestea risc sa ajung in strada pe motiv ca ptr mine nu sunt locuinte la ANL ci numai ptr cei cu facultate.este corect asa ceva?va multumesc,
Consider ca ar trebui sa mergeti in audienta la primaria la care sunteti arondat/a ,la primar daca se poate,cu un memoriu scris in care sa explicati situatia in care va aflati ,sa mentionati ca ati fost de buna credinta in tot acest timp,platind cheltuielile si ca solicitati mai repede atribuirea locuintei sociale.
Ar fi bvine daca ati merge cu un astfel de memoriu si la autoritatile care se ocupa de protectia copilului pentru a interveni in ajutorul dvs
Daca sunt avantajati cei cu studii superioare in ceea ce priveste repartizarea locuintelor prin ANL cred ca e... usor absurd!
Un om de bun simt si-ar da seama ca un cetatean cu studii superioare are mai multe sanse de a se descurca prin fortze proprii decat are sanse o persoana care nu are aceste studii...
Cred ca trebuie ajutati aceia care nu se pot ajuta singuri nu - prioritar - cei care s-ar putea ajuta singuri...
Dar ceea ce cred difera prea mult de dispozitiile legilor date in RO in ultimul timp...
cititi legea 448/2006 referitoare la persoanele cu handicap.scrieti memoriu la ANPH , primarie, mergeti in audienta, persoanele cu handicap au prioritate la atribuirea unei locuinte, faptul ca legea e doar pe hartie asta e alta problema. daca dumneavoastra nu va zbateti sa stiti ca nu intereseaza pe nimeni cum va descurcati si cu un copil in conditii inumane. stiu din experienta cat de mult se implica autoritatile administratiei locale in problemele legate de persoanele cu handicap.inca o solutie, reclamati la consiliul impotriva discriminarii persoana sau institutia care va spus ca locuintele ANL sunt numai pentru cei cu facultate.ar fi bine sa aveti dovezi scrise. trebuie sa luptati! succes!
Eu nu inteleg de ce sa va evacueze pe dvs. pt faptele altora...
Ca sa va evacueze le trebuie o hotarare judecatoreasca si nu am inteles care este culpa dvs...:-/
Ecaterina
KATY ANL
Buna ziua!
Ce putem face in situatia in care locuim intr-un bloc ANL si nu avem caldura si apa calda? In vara acestui an cei de la DISTRIGAZ,au taiat ... (vezi toată discuția)