avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spalatorie auto - autorizatii + mediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spalatorie auto - autorizatii + mediu

Buna ziua! Ma intereseaza si pe mine care sunt normele eurpene pentru a primi avizul de la mediu pentru deschiderea unei splatorii auto in mediu rural unde nu exista retea de canalizare. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 12:18, 5 Iulie 2010
In principiu nu va trebuie mare lucru, in conditiile in care rezolvati problema apelor uzate. Eu zic ca se poate rezolva cu o fosa septica care are un filtru decantor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda a garzii de mediu sanseverina sanseverina Va rog sa-mi spuneti daca este legala o amenda de 10000 lei, data de Garda de Mediu pentru montarea in mediul rural, a unei fose septice ECO IMO 10 cu ... (vezi toată discuția)
Deranj pe domeniu public (drum satesc) adrianady adrianady Buna ziua ,ma numesc Adrian si vin la d-vs cu o intrebare din partea unui cetatean,: -un vecin de al lui are instalata o teava de scurgere a apelor uzate cat ... (vezi toată discuția)
Autorizare punct de lucru ii LacatusIonela LacatusIonela daca vreau sa deschid o intreprindere individuala pt.vidanjari imi trebuie si punct de lucru? (vezi toată discuția)