avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate deranj pe domeniu public (drum satesc)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

deranj pe domeniu public (drum satesc)

Buna ziua ,ma numesc Adrian si vin la d-vs cu o intrebare din partea unui cetatean,: -un vecin de al lui are instalata o teava de scurgere a apelor uzate cat si de la animale ,in asa fel incat sa se scurga in drum si aceste ape uzate baltesc si este deranjant; intrebarea este : ; la ce institutie se poate adresa cu o petitie inafara de primaria comunala deoarece primaria nu a luat nici o masura ?
In numele acestiu cetatea eu va multumesc ,cu stima !!!
Cel mai recent răspuns: adrianady , utilizator 10:12, 10 Iulie 2016
Se poate sesiza in scris, Directia judeteana sanitara, Directia judeteana sanitar-veterinara si Agentia teritoriala de mediu, cu nr. de inregistrare/ data.
Se vor face anchete, vecinul va fi probabil, amendat contraventional si obligat sa remedieze situatia.
Solutia practica de rezolvare (in lipsa unei retele de canalizare) ar putea fi constructia de catre vecin, pe terenul sau, a unei fose septice prevazute cu sistem de neutralizare noxe si posibilitati de evacuare cu vidanja auto.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa potabila cu miros fecaloid mika-le mika-le Buna ziua. Am o intrebare, daca se poate. Apa noastra potabila miroase a fecale. Langa grupul nostru de pompare (doua blocuri) a fost construita acum ... (vezi toată discuția)
Deversare apa menajera uzată in gradina mea Adalila Adalila Buna ziua, as dori să mă ajutați in continuare la o problema simpla dar că la noi nerezolvabile amiabil. Deși s-a reclamat la primărie( care nu a luat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vecinul de la un etaj superior si-a scos in exteriorul ... cosmineanugheorghe cosmineanugheorghe Buna ziua. Vecinul de la un etaj superior si-a scos in exteriorul blocului scurgerea de la centrala prin condensare. Apa rezultata si picaturile de pe teava ... (vezi toată discuția)