avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deversare apa menajera uzată in gradina mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deversare apa menajera uzată in gradina mea

Buna ziua, as dori să mă ajutați in continuare la o problema simpla dar că la noi nerezolvabile amiabil. Deși s-a reclamat la primărie( care nu a luat nicio măsură), vecinul continua să deverseze apa menajera uzată in gradina mea. Locul era mereu cultivat și acum nu mai se poate face nimic. Cum as putea rezolva problema fara a de ajunge in judecata.(e vorba de casa părinților iar eu locuiesc în alt oraș la distanta destul de mare)
Va mulțumesc anticipat, A. Stan
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:16, 15 Ianuarie 2018
Buna seara,
O plangere la DSP judetean.
Primaria ....
Puteti sesiza Directia judeteana de sanatate publica, Agentia teritoriala de mediu si Directia judeteana sanitar-veterinara, in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Se vor face anchete si se vor dispune masuri (probabil, vecinul va trebui sa construiasca o fosa septica, daca in zona nu este retea de canalizare) cu termen si responsabiltati.
Sesizarile se pot trimite prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranj pe domeniu public (drum satesc) adrianady adrianady Buna ziua ,ma numesc Adrian si vin la d-vs cu o intrebare din partea unui cetatean,: -un vecin de al lui are instalata o teava de scurgere a apelor uzate cat ... (vezi toată discuția)
Vecin fara canalizare menajera adrian_27 adrian_27 Buna ziua, Am un vecin la casa, aproapre de centrul Oradiei, care in secolul 21 nu este racordat la canalizarea menajeră. Cred ca isi deversează apa ... (vezi toată discuția)
Pot lasa apa menajera afara pe proprietatea mea? BiancaMB BiancaMB Vecinul meu, spune ca mă va da in judecată, și va suna la poliție (pentru ca eu sa primesc amenda) dacă voi mai lasă apa menajera din fosa septica afara. ... (vezi toată discuția)