avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

In 1983 tatal meu a primit o scrisoare din Franta (Paris) in care i s-a comunicat ca trebuie sa mearga la dezbatere
succesiuni in Franta in urma decesului fratelui sau,care nu a avut alti mostenitori.
Dupa cum stiti in acele vremuri nu ia fost pemis tatalui meu sa paraseasca Romania.
Acum am luat legatura cu Camera Notarilor din Paris ,raspunsul lor a fost ca,trebuie sa prezint acea scrisoare din 1983.
Scrisoarea nu ia fost inmanata tatalui meu,a fost retinuta de Militie.
Intrebarea mea este ;Unde pot sa gasesc aceasta scrioare ?Cine se ocupa de succesiunile din Strainatate in Romanania.

Cu deosebit respect

Ionel Graure
Cel mai recent răspuns: Mihaela Luminita VATAVU , Avocat 08:06, 5 Iulie 2010
incercati la arhiva politiei (MAI) o solutie poate reusiti s-a dati de urma scrisorii sau la arhiva postei romane, arhiva securitati,
Ultima modificare: Luni, 5 Iulie 2010
ContSters146272, utilizator
Incercati sa contactati autoritatile franceze din localitatea de domiciliu a unchiului dvs.
Cred ca mai curand veti afla detalii decat de la ai nostri...

Eu as trimite o scrisoare, un email - numele institutiilor si adresele (postala, email) sunt usor de aflat de pe net.

In plus, as apela la un avocat care sa ataseze scrisorii (formulata prin avocat) o imputernicire avocatiala - pentru mai multa ...oficialitate a solicitarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma aflu in spania si i-am trimis fiului (acum are 22 ani) pensie ... ioan 33 ioan 33 Ma aflu in Spania si i-am trimis mereu fiului (acum are 22 ani) pensie prin mandat postal. Din noiembrie 2020 nu se mai pot trimite bani prin mandat postal in ... (vezi toată discuția)
Evacuare din locuinta a unei persoane fara domiciliu stabil la adresa mr2005 mr2005 Buna ziua, casa in care locuieste mama mea este proprietatea ei si a tatalui care este decedat.Din pacate nu am reusit sa facem succesiunea in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme!ajutor! dani3lla dani3lla :((:((Buna seara! Ce parere aveti:in urma unei succesiuni introduse in instanta poate sa mi ia o parte din casa, fara ca eu sa fiu de accord?! Sa va spun ... (vezi toată discuția)