avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor! Absente nemotivate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor! Absente nemotivate

:"> Am inregistrat in cartea de munca a unei salariate cateva absente nemotivate pentru ca nu s-a prezentat la locul de munca de baza, ci a lucrat ca suplinitor la o clasa din aceeasi institutie de invatamant. Acum a facut plangere penala si ma acuza de abuz in serviciu si fals in acte. Va rog sa-mi dati un sfat! Multumesc. Elena
Cel mai recent răspuns: Hrimiuc , utilizator 22:54, 13 Iulie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
A semnat condica?
La inceputul anului scolar educatoarele sunt repartizate la o grupa la care isi vor efectua norma de baza. Colega mea lucra in 2 ture si dorea sa suplineasca la o grupa cu program numai de dimineata. Atunci cand am consemnat "nemotivat" in cartea de munca dansa trebuia sa lucreze la norma de baza in tura de dimineata, dar a lasat copiii singuri si a preferat sa suplineasca la alta grupa unde " avea satisfactii" . A semnat in condica la grupa unde a suplinit, nu la norma de baza.
Multumesc. Elena
Aceasta constituie abatere disciplinara, intrucat, desi a avut activitate, atributiile din "fisa postului" nu au fost indeplinite. Presupun ca se specifica in fisa postului fiecarei educatoare ca trebuie sa isi desfasoare activitatea in folosul copiilor dintr-o grupa individual determinata si specificata.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Traiasca invamantul romanesc andre10191 andre10191 Lucrez in invatamant si am urmatoarea problema: Acum 2 saptamani am formulat o sesizare catre directoarea scolii in care functionez ( in aceeasi zi am fost ... (vezi toată discuția)
Cadru didactic ony172005 ony172005 Am nevoie si eu un pic de ajutor, cum as putea sa dau si eu in judecata un director de scoala pentru nerespectarea metodologiei invatamantului? Tin sa mai ... (vezi toată discuția)
Ancheta disciplinara mihaela_h mihaela_h Buna seara Sunt profesor si am o problema. La sfarsitul acestui an scolar am fost tinta unei anchete desfasurata de inspectoratul scolar in urma unei ... (vezi toată discuția)