avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificãri în apartament-Prescriere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificãri în apartament-Prescriere

După câţi ani nu mai pot fi amendat ptr. modificările făcute în apartament?
Există o perioadă de ”prescriere” a măsurilor luate împotriva proprietarului ce a făcut modificări fără aprobare?

Dacă DA, cum pot demonstra data efectuării acestor modificări de vreme ce ele au fost făcute în regie proprie, fără facturi sau alte acte sau înscrisuri...Este suficientă proba cu martori?
Ultima modificare: Joi, 5 Iulie 2007
Mihai17, utilizator
Cel mai recent răspuns: cris23ny , utilizator 14:22, 28 Iulie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
Vă mulţumesc mult ptr. sfaturi!
As dori sa stiu si eu daca pot fi amendat sau se prescrie urmatoarea fapta. In urma cu 17 ani, deci in vara lui 1990, am adus o modificare balconului. Initial pe linia noastra balconul era in forma de "L" acum are o forma de dreptunghi. In urma cu cateva zile am intrat in conflict cu niste vecini care au spus ca or sa ma reclame la Primarie. Adaug faptul ca nu exista nici un act care sa dovedeasca, cele spuse de mine, numai niste martori, care imi sunt si vecini , impreuna cu administratorul blocului
Ce se poate face in aceasta situatie??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesara autorizatie pentru inchidere balcon cu termopan ? proging10 proging10 Buna ziua, Este necesara autorizatie pentru a inchide un balcon cu termopan (pentru sporirea confortului termic) situat la etajul III al unui bloc cu 4 ... (vezi toată discuția)
Amenajare apartament fara autorizatie de construire danny11 danny11 Buna! Dupa cumpararea apartamentului am spart peretele de sub geamul din bucatarie spre balcon spre a crea o usa de acces in balcon, unde am mutat bucataria, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie modificare apartament ulterioara lucrarilor SimonaRosu SimonaRosu Am gasit acest subiect,de mai jos, in 2009, in acest site. Sunt in aceeasi situatie, dar as vrea sa stiu daca nu a aparut vreo schimbare in legislatie. Am ... (vezi toată discuția)