avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANRP

Buna ziua. As vrea sa stiu ce se poate face in urmatoarea situatie : Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor a dispus in noiembrie 2009 plata unor compensatii banesti ( pentru un teren). ANRP a trimis pana si comunicarea de plata, in care se stipuleaza modalitatea de efectuare a platilor ( jumatate de suma la inceput, apoi urmatoarea jumatate essalonat). Problema este ca, de la sfarsitul anului trecut, nu au mai dat nici un semn de viata, ca sa nu mai zic ca banii nu au intrat in cont. Ce se poate face acum?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Legea 290/2003 - actiune in instanta culcerruxandra culcerruxandra Buna ziua ! Ma numesc Culcer Ruxandra si am niste nelamuriri in legatura cu Legea 290/2003 (restituirea proprietatilor refugiatilor din Basarabia, etc...). ... (vezi toată discuția)
Compensatii pentru deportatii din bulgaria ovidiu2010 ovidiu2010 Buna ziua, Ma adresez tuturor celor care ma pot ajuta cu urmatoarea problema: - tatal meu este deportat din Bulgaria si intr-o anumita perioada se puteau ... (vezi toată discuția)
Lamurire in legatura cu un contract mariuscris mariuscris Art. 1 Obiectul contractului il constituie efectuarea de catre Cabinetul de avocat in favoarea CLIENTULUI a urmatoarelor servicii:  Asistenta ... (vezi toată discuția)