avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lamurire in legatura cu un contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lamurire in legatura cu un contract

Art. 1 Obiectul contractului il constituie efectuarea de catre Cabinetul de avocat in favoarea CLIENTULUI a urmatoarelor servicii:
 Asistenta juridica si reprezentare juridica in fata tuturor autoritatilor competente din Bucuresti inclusiv Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor Bucuresti (A.N.R.P.) - Comisiile pentru stabilirea drepturilor de proprietate asupra terenurilor, directiilor si serviciilor din cadrul institutiilor mai sus amintite, pentru studierea, completarea dosarului, solicitarea si ridicarea de inscrisuri de la autoritatile la care am facut vorbire mai sus, in scopul restituirii (in natura sau contravaloarea sa) a terenului + constructie asa cum a fost aratat prin xxxxxx a Primariei Municipiului xxxxx, in care a fost solutionat dosarul intocmit in baza Notificarii nr. xxxxxx formulata de catre numitul xxxxx, in dosarul intern A.N.R.P. cu nr. xxxxxxx.
 Asistenta juridica si reprezentare juridica in fata oricaror autoritati publice locale sau centrale (Arhivele Nationale, Administratii Financiare, DITL, SPFPL, etc) in vederea solutionarii dosarului sus-mentionat.
 Asistenta juridica si reprezentare juridica in fata A.N.R.P. Bucuresti in vederea depunerii, completarii, aprobarii, obtinerii si indeplinirii tuturor procedurilor privind convertirea titlului de despagubire reprezentat de Decizia Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor.

Pentru aducerea la indeplinire a prezentului contract, Cabinetul de avocat va indeplini toate formalitatile legale necesare, va face cereri, memorii, plangeri, va depune si va ridica inscrisuri, va achita taxe, va semna in numele meu si pentru mine – Client al acestui Cabinet oriunde va fi necesar in limitele prezentului contract, semnatura acestuia fiindu-mi pe deplin opozabila.

Intrebarea pe care eu o am este daca prin semnarea acestui contract avocatul este indreptatit sa ia banii in locul meu, mai exact daca acest contract este facut in asa fel incat avocatul respectiv sa ma poata insela si sa ma trezesc ca a ridicat banii sau titlul de despagubire in locul meu si eu raman pagubit fara sa ii pot face nimic. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 August 2011
mariuscris, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:29, 27 August 2011
Cu toate ca am mari indoieli ca statul plateste despagubirile cu "sacosa" la vreo casierie ca sa aveti temeri ca avocatul va va lua banii, ori ca va avea ce face cu titlul de despagubire pe care apare numele despagubitului (care nu e avocatul, ci dvs.), puteti linistit (pentru ca e dreptul dvs) sa-i solicitati avocatului dvs. sa semnati urgent un act aditional la contract (daca cel prezentat aici a fost deja semnat) ori sa-l completati (daca nu a fost inca semnat) cu ceea ce va deranjeaza, interzicandu-i ce doriti sa-i interziceti si sa clarificati limitele mandatului sau.
din pacate ,recitind cele comunicate ,privind contractul cu biroul de avocatura si nu un avocat anume , reese ca nu ati indrituit pentru ridicarea de valori banesti ce v-ar reveni dtr., insa in relatie cu avocatul trebue sa fii atent si la V I R G U L A ,asa ca daca poti fa o complectare in care sa stipulezi INTERZUCEREA DE RIDICARI DE VLORI BANESTI SAU ALTE DOCUMENTE CE AR USURA EFECTUAREA DE INCASARI , prin virament.
nu poate lua bani in numele dvs decat daca ii dati procura in numele dvs sa ridice banii. dvs veti avea un dosar de plata la ANRP unde va fi trecut contul dvs unde vor fi virati banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înscriere în fals împuternicire avocaþialã TheThunder49 TheThunder49 Bună ziua! Am următoarea problemă: Eu (X) reclamant într-un dosar de partaj, (Z) pârâtă, (Y) bunicul meu-pârât. (Z) îşi angajază apărător, ... (vezi toată discuția)
Lg.9/1998 si lg. 290/2003, draganoiu draganoiu COMISIA JUDETEANA A EMIS HOTARAREA PRIVIND ACORDAREA COMPENSATIILOR BANESTI DOSARUL ZACE ACUM LA AUTORITATEA PENTRU RESTITUIREA PROPRIETATILOR PROBLEMA PE ... (vezi toată discuția)
Avocat sub contract de asistenta si reprezentare refuza sa-mi raspunda la mail si telefon chckcarmen chckcarmen Avocatul meu, care a semnat contract de asistenta si reprezentare refuza sa-mi raspunda la mailuri si telefon. Precizez ca nu este in ajutor juridic. Desi ... (vezi toată discuția)