Art. 1 Obiectul contractului il constituie efectuarea de catre Cabinetul de avocat in favoarea CLIENTULUI a urmatoarelor servicii:
Asistenta juridica si reprezentare juridica in fata tuturor autoritatilor competente din Bucuresti inclusiv Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor Bucuresti (A.N.R.P.) - Comisiile pentru stabilirea drepturilor de proprietate asupra terenurilor, directiilor si serviciilor din cadrul institutiilor mai sus amintite, pentru studierea, completarea dosarului, solicitarea si ridicarea de inscrisuri de la autoritatile la care am facut vorbire mai sus, in scopul restituirii (in natura sau contravaloarea sa) a terenului + constructie asa cum a fost aratat prin xxxxxx a Primariei Municipiului xxxxx, in care a fost solutionat dosarul intocmit in baza Notificarii nr. xxxxxx formulata de catre numitul xxxxx, in dosarul intern A.N.R.P. cu nr. xxxxxxx.
Asistenta juridica si reprezentare juridica in fata oricaror autoritati publice locale sau centrale (Arhivele Nationale, Administratii Financiare, DITL, SPFPL, etc) in vederea solutionarii dosarului sus-mentionat.
Asistenta juridica si reprezentare juridica in fata A.N.R.P. Bucuresti in vederea depunerii, completarii, aprobarii, obtinerii si indeplinirii tuturor procedurilor privind convertirea titlului de despagubire reprezentat de Decizia Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor.
Pentru aducerea la indeplinire a prezentului contract, Cabinetul de avocat va indeplini toate formalitatile legale necesare, va face cereri, memorii, plangeri, va depune si va ridica inscrisuri, va achita taxe, va semna in numele meu si pentru mine – Client al acestui Cabinet oriunde va fi necesar in limitele prezentului contract, semnatura acestuia fiindu-mi pe deplin opozabila.
Intrebarea pe care eu o am este daca prin semnarea acestui contract avocatul este indreptatit sa ia banii in locul meu, mai exact daca acest contract este facut in asa fel incat avocatul respectiv sa ma poata insela si sa ma trezesc ca a ridicat banii sau titlul de despagubire in locul meu si eu raman pagubit fara sa ii pot face nimic. Multumesc anticipat.