avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... copii nascuti in italia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

copii nascuti in italia

buna ziua am si eu o intrebare am un baietel nascut in italia cu certificat romanesc eliberat de ambasada romana, ce acte imi mai trebuie ca sa putem pleca in siguranta fara probleme in rom (si sa ma pot intoarce bineinteles) va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:03, 5 Iulie 2010
Va sugerez sa va adrsati serviciului pasapoarte si politiei de frontiera.
va multumesc dl av
sunteti obligata sa aveti pasaport pentru copil daca doriti sa calatoriti in spatiul uniunii , chiar daca dvs calatoriti cu cartea de identitate pentru copil nu puteti sa calatoriti doar in baza certificatului de nastere.in masura in care nu puteti intocmi asaportul in Italia trebuie sa intocmiti la consulatul sau ambasada Romaniei din Italia o procura speciala insotita de poza copilului, pentru o persoana din Romania, care sa mearga la serviciul pasapoarte de aici sa va depuna actele in vederea intocmirii pasaportului pentru minor si apoi sa vi-l trimita in Italia.succes!
problema este ca noi am vrea sa plecam acum in iulie in rom si nu stiam exact cemi trebuia va multum
oare de ce numi raspunde nimeni de la ambasada (consulat) incerc sa sun de azi dimineata le-am trimis un E-mail in legatura cu biletul de calatorie si tot nimic chiar nau chef de munca pentru noi romani de aici din italia

Alte discuții în legătură

Procura sau pasaport pentru venirea in tara cu minor nascut in italia Mariusoo Mariusoo eu sunt in Italia...sotia a nascut aici si am decis sa inchid activitatea de aici si sa revenim in tara...asi pleca cat mai repede....copilul are o luna ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in italia natalia88 natalia88 buna ziua, ma numesc Natalia,mam nascut in Republica Moldova si am 2 cetatenii moldoveneasca si romana.acum 4 luni am nascut in Italia si am vrut sa intreb ... (vezi toată discuția)
Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)