salut,saptamana trecuta marti am accidentat o persoana la trecea de pietoni nesemaforizata.victima are ambele maini fracturate de la incheietura(una cu atela gipsata si cealalta in gips pana la cot) si 2 copci la cap.ar da semne ca vrea sa ne impacam. cam cate zile de ingrijiri medicale poate primi?cam cati bani se mai dau?
Nu cred ca are vreo importanta cati bani s-au dat in alte cazuri ci cati bani va va cere victima dvs.
E mai bine sa incercati sa stingeti amiabil litigiul si sa nu ajungeti in instanta unde poate ar plati in solidar cu dvs. si asiguratorul suma ceruta, insa dvs. va veti alege cu cazier patat.
av.M.Hornea
CU aparat gipsat sta cel mai putin , de 18 zile, apoi zilele de ingrijiri medicale nu se rezuma doar la perioada cat este persoana spitalizata sau cu gips , deoarece ingrijirile continua pana la vindecarea totala. Nu uitati ca, datorita faptului ca ambele maini ii sunt afectate, aceasta persoana nu poate face nimic pentru sine, deci necesita ajutorul altei persoane pentru orice .. Cu privire la impacare, nu va poate nimeni spune , decat persoana aflata in suferinta datorita dvs.
Trebuie sa asteptati raportul de expertiza medico-legala. Daca sunt acordate peste 10 dar pana in 60 de zile, dosarul poate fi deschis la plangerea prealabila a persoanei vatamate. Se poate inchide daca va impacati cu victima, conditia fiind, de cele mai multe ori, plata unei despagubiri.
Daca sunteti asigurat RCA, despagubirea poate fi platita de catre asiguratorul dumneavoastra, amiabil, fara a fi nevoie de instanta de judecata. Este necesar ca persoana pagubita sa stie sa intocmeasca un dosar de dauna complet si sa stie sa il sustina in fata asiguratorului.
Vatamare corporala
claudiuRr
Totul s-a intamplat in fata unei discotecii unde un prieten de-al meu era agresat de mai multi tineri printre care si patronul discotecii, eu m-am bagat pentru ... (vezi toată discuția)