Am si eu o intrebare. In urma cu doua luni am intentionat sa ma inscriu la examenul de licenta la o facutate particulara ( am terminat studiile in urma cu 6 ani la o alta facultate insa nu am sustinut licenta). Mi-au retinut odata cu dosarul depus si diploma de bacalaureat in original, spunand ca trebuie sa ma inscrie in anul IV pentru a putea sustine examenul de licenta. Mi-au calculat niste taxe colosal de mari ( taxa an, taxe examene, taxa diferenta examene etc). Evident nu am reusit sa achit nimic din toate acestea. Acum mi-am gasit un loc de munca si mi se solicita sa depun copie dupa diploma de bacalaureat si sa rezint originalul pt angajare. Facultatea insa refuza sa-mi elibereze diploma de la dosar, desi le-am spus ca nu vreau sa mai sustin examene la facultatea respectiva. Ce pot sa fac/
Buna seara !
In conditiile date , cand dvs. nu mai doriti sa finalizati studiile la acea facultate , acestia sunt obligati sa va dea actul in original . Faceti o cerere scrisa in acest sens . E ceva ce nu ati precizat ? ( mai aveti de plata ceva la acea facultate ? etc. )
La facultatea respectiva eu nu am sustinut nici un examen, nu am participat la nici un curs. Doar am intentionat sa-mi sustin ex de licenta. M-au inscris in anul IV de studiu ( cica altfel nu puteam participa la ex de licenta) si mi-au spus ca trebuie sa dau cateva diferente. Nu a platit nici taxa de an nici la ex de diferenta nu am particiat. Refuza insa sa-i elibereze diploma de bacalaureat, iar unde vreau sa ma angajez mi se cere sa o prezint.