M-ar interesa sa stiu care este procedura de recuperare a daunei in cazul unui accident de masina, care s-a petrecut in Ungaria,si pentru care nu am fost vinovat.un cetatean ungar a intrat la un semafor in spatele masinii avariind-o.Mentionez ca eu am asigurare rca si casco la asirom plus carte verde dar nu a fost din vina mea accidentul .am o dovada de la politia din ungaria, intrucat am chemat politia la accident, care mi-a dat-o spre am servi la recuperarea banilor ,mi-au zis si o copie dupa cartea verde a cetateanului ungar vinovat.Spuneti-mi care e procedura de reparare a masinii mele ?la ce asigurator ma adresez ,cel vinovat are asigurarea la allianz hu.multumesc frumos!
Daca sunteti in tara, adresati-va Allianz.ro.Daca masina nu este transportabila, si este inca in Hu, adresati-va Allianz.hu.Daca ati reparat masina acolo, avizati dauna RCA in tara, avand toate documentele si veti fi despagubit.Ati avut "norocul" ca RCA-ul sa fie al corespondentului roman din grupul Az.
De ce documente am nevoie mai exact ?am fost aici in italia la allianz si mi-a zis sa ma adresez asiguratorului meu ,respectiv asirom ca ei imi despagubesc cumva si isi recupereaza dauna de la vinovat.
Este si asta o solutie, mai comoda, care presupune apelarea la polita casco, deci pierderea reducerii primei la reinnoire.Trebuie sa avizati dauna si sa conveniti telefonic asupra pasilor de urmat.(documente,fotografii,constatare, etc.)