avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pesticide,insecticide,ingrasaminte...cursuri de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pesticide,insecticide,ingrasaminte...cursuri de profil,unde?

Intentionez sa deschid un magazin cu vanzarea de seminte de legume,flori,gazon,ingrasaminte(azotat,complex,etc pt legume si flori),plante naturale,si m-ar interesa daca imi trebuie vreo diploma in domeniu si in cazul in care as opta si pentru insecticide,pesticide,ierbicide ce cursuri ar trebui sa urmez si unde sa ma adresez pentru acestea .Mentionez ca sunt din jud.Prahova.
M-ar mai interesa daca pot demara actele pt societate dar inca nu am gasit un spatiu unde sa imi desfasor activitatea si ce demersuri si costuri ar intervenii dupa gasirea punctului de lucru?
Stiu ca a mai fost discutata tema asta dar vreau sa ma sfatuiti pt ce sa optez:PF sau SRL?
Multumec anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 8 Iulie 2007
camy2555, utilizator
Cel mai recent răspuns: camy2555 , utilizator 00:20, 8 Iulie 2007
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unul srl-d CuzescuAndra CuzescuAndra Buna ziua, asi dori si eu o informatie cu privire la urmatoarele aspecte: - ce coduri Caen imi trebuie in actul constituitv pentru comercializarea ... (vezi toată discuția)
Noile cerinte 2007 ptr infiintare magazin camy2555 camy2555 Ma tot gandesc de vreo 2luni ce afacere sa deschid,mi-au trecut prin cap tot felul de idei:magazin alimentar in cartier(deja vadul este format a fost un ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen imi trebuie sa desfasor urmatoarele activitati???? Ionutz203 Ionutz203 :( VA ROG FRUMOS AM NEVOIE URGENT DE UN RASPUNS SIGUR: CE CODURI CAEN IMI TREBUIE SA DESFASOR URMATOARELE ... (vezi toată discuția)