avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Loc de joaca pentru copii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Loc de joaca pentru copii

Buna ziua!
Doresc sa infiintez un loc de joaca pentru copii. Mai degraba o jucarioteca, deoarece consider ca cei mici trebuie indrumati sa se joace frumos si sa invete, jucandu-se. Afacerea consta in oferirea acestui spatiu special amenajat pentru copii, supravegherea acestora, precum si oferirea unui spatiu separat pentru parinti, unde acestia pot servi bauturi non-alcoolice.

1. Care este forma de organizare cea mai potrivita pentru aceasta afacere? (SRL, II, IF, ONG...). Din cercetarile mele reiese ca cea mai avantajoasa forma ar fi cea a intreprinderii individuale, doar ca aceasta nu imi permite decat un singur cod caen. Va rog sa ma corectati daca gresesc. In acest caz, este posibila infiintarea a doua II, una care sa vizeze spatiul de agrement, cealalta pentru activitatea de bar?

2. Care sunt legile, normele, reglementarile ce trebuie luate in considerare pentru o astfel de afacere? Mentionez ca afacerea este gandita ca spatiu de agrement, nu ca forma de invatamant.

3. Ce conditii trebuie sa indeplineasca spatiul/cladirea in care se desfasoara o astfel de acitivitate?

4. Personalul angajat are nevoie de pregatire speciala? Se pot folosi contracte de colaborare cu personalul?

Va multumesc si astept cu mare interes raspunsurile dumneavoastra!

Alte discuții în legătură

Spatiu de joaca copii laura87 laura87 Buna ziua, Urmeaza sa deschid un loc de joaca pentru copii. Cladirea inchiriata imi permite pe langa spatiu de joaca sa amenajez si un bar in care pot petrece ... (vezi toată discuția)
Spatiu comun este spatiu public? Gostacip Gostacip Locuiesc intr-un ansamblu de locuinte format din 3 blocuri aflate in incinta unui spatiu ingradit, unde accesul este permis de o bariera actionata prin ... (vezi toată discuția)
Asocuatie pentru copii cu nevoi speciale Demesani Demesani Se poate face activități, diferite terapii cu copii cu nevoi speciale intr o asociație? E legal sau este necesar înființarea unui cabinet? (vezi toată discuția)