avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Spatiu de joaca copii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Spatiu de joaca copii

Buna ziua,
Urmeaza sa deschid un loc de joaca pentru copii. Cladirea inchiriata imi permite pe langa spatiu de joaca sa amenajez si un bar in care pot petrece parintii timpul.
De asemenea si in curte vreau sa folosesc partea din fata casei pentru terasa, iar cea din spate pentru loc de joaca.
Va rog sa imi spuneti daca din punct de vedere juridic pot face acest lucru, si anume in aceeasi cladire sa am loc de joaca pentru copii, si loc unde se servesc si bauturi alcoolice. Si daca da, in ce conditii.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Loc de joaca pentru copii irina_d15 irina_d15 Buna ziua! Doresc sa infiintez un loc de joaca pentru copii. Mai degraba o jucarioteca, deoarece consider ca cei mici trebuie indrumati sa se joace frumos si ... (vezi toată discuția)
Incadrare cod caen borsh07 borsh07 in ce categorie ar trebui incadrata potrivit codului CAEN activitatea de producere si servire de sucuri naturale proaspete si cafea de la aparat espresso fara ... (vezi toată discuția)
Vreau sa intru in afaceri weokare weokare buna ziua vreau sa intru in afaceri sa imi deschid o discoteca/bar/club m-am interesat de inchiriat un spatiu vreau sa stiu imi trebuie o societate comerciala ... (vezi toată discuția)