avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa intru in afaceri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa intru in afaceri

buna ziua vreau sa intru in afaceri sa imi deschid o discoteca/bar/club m-am interesat de inchiriat un spatiu vreau sa stiu imi trebuie o societate comerciala ?
daca imi trebuie SC. ce acte trebuie sa fac .
acte necesare va rog sa imi spuneti
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 16:40, 23 Decembrie 2014
ADresati-va unui av specializat in operatiuni la registrul comertului pt a va sfatui referitor la actele necesare infiintarii unui SRL,costuri .
ok ms de sfat am sa ma interesez
apropo am auzit k e mai bine sa deschid un srld ??
Salutare,

Infiintarea unui SRL-D poate fi un inceput bun pentru un debutant in afaceri, insa nu se prea potriveste cu profilul tau de activitate, pentru ca intr-un bar, club si/sau discoteca vei servi, cu siguranta si bauturi alcoolice, iar SRL-D-ul nu poate face asta!

In plus, infiintarea firmei este doar primul pas, vei avea nevoie de o serie de autorizatii, licente de muzica ambientala, etc

Numai bine!
Ultima modificare: Marți, 23 Decembrie 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare petreceri copii loreen06 loreen06 Buna ziua,am un SRL la care doresc sa adaug cod Caen-9329-alte activitati recreative... pentru a putea organiza petreceri pentru copii.intrebarile mele ar f ... (vezi toată discuția)
Infiintate srl d BiancaU BiancaU *Infiintare Buna ziua, eu si sotul meu dorim sa ne infiintam un srld si fiindca ne este dificil sa gasim informatii clare, apelez la ajutorul dvs. Este ... (vezi toată discuția)
Acte necesare deschidere discoteca si bar la punct de lucru ziar actualitatea ziar actualitatea am o societate si in urma adaugarii unor coduri CAEN vreau sa deschid o discoteca cu bar la un punct de lucru. Care sunt autorizatiile necesare? Aviz de la ... (vezi toată discuția)