avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintate SRL D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintate SRL D

*Infiintare

Buna ziua, eu si sotul meu dorim sa ne infiintam un srld si fiindca ne este dificil sa gasim informatii clare, apelez la ajutorul dvs. Este vorba de un atelier de creatie, lucrari de artizanat in lemn si de aceea avem nevoie de un spatiu separat, care sa nu fie la bloc, pentru punctul de lucru. Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Sediul social si punctul de lucru pot fi in aceeasi locatie?
2. Daca da, trebuie facute 2 contracte de comodat, unul pentru sediu social si unul pentru punct de lucru, avand in vedere ca este acelasi spatiu?
3. De ce acte am nevoie de la proprietarul spatiului pentru a incheia acest contract si a face actele firmei pe locatia respectiva? Un avocat mi-a spus, de exemplu, ca am nevoie de planul spatiului.

Orice alte informatii legate de acest tip de firma imi sunt de folos. Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2016
BiancaU, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 09:58, 27 Septembrie 2016
Raspunsuri:

1. Da.
2. Nu, se incheie un singur contract si se declara sediul cu activitate, pe declaratia model 2.
3. Nu aveti nevoie de planul spatiului, ci doar de datele de identificare ale adresei si proprietarilor.

Apelati la serviciile de asistenta de la Registrul comertului.
Pentru infiintarea de Srl-D, toate serviciile sunt gratuite.

Pentru regimul acestui tip de societati studiati OUG 6/2011actualizata in 2014 – Stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii debutanţi în afaceri.

Succes
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2016
Lăzăruţiu Lucian, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene penru i.i.caen 4120 lucrari de constructii rezidentiale si nerezidentiale spidii99 spidii99 Buna ziua. Am si eu o intrebare saumai bine spus o nelamurire. Poate un I.I. cu domeniul de activitate in lucrari de constructii sa obtina fonduri ... (vezi toată discuția)
Facilitati firme nou infiintate ancaciu ancaciu ce facilitati au firmele nou infiintate :impozit pe profit ,viramente salarii (vezi toată discuția)
Salut. pentru infiintare srl-d care e procedura? zorila adrian zorila adrian am si eu o intrebare?Daca imi deschid SRL D trebuie sa am neaparat proiect si care sunt pasi pe care trebuie sa i parcurg. (vezi toată discuția)