avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 incadrare cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

incadrare cod CAEN

in ce categorie ar trebui incadrata potrivit codului CAEN activitatea de producere si servire de sucuri naturale proaspete si cafea de la aparat espresso fara fise in pahare de unica folosinta, fara a se consuma in incinta, (servirea se face la geam). Primaria insista pentru inscrierea in categoria BAR desi nu se consuma bauturi alcoolice, lucru care nu m-i se pare corect. asta implicand si o anumita taxa ,
Codul CAEN precizeaza la codul 5630 (Baruri SI alte activitati de servire a bauturilor) deci nu inteleg de ce nu se incadreaza la "alte activitati de servire a bauturilor" si m-i se impune o taxa de BAR. taxa de BAR se plateste si pentru "alte activitati de servire a bauturilor" ?? se poate considera BAR atata timp cat nu servesc bauturi alcoolice?
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 08:59, 29 Octombrie 2009
Poate ca ar fi bine sa aveti codul 4781-"Comert cu amanuntul al produselor alimentare, bauturilor si produselor din tutun efectuat prin standuri, chioscuri si piete",
Dar eu nu fac comert in chiosc este un spatiu intr-o cladire...
Eu am luat in considerare descrierea dvs.:" servirea se face la geam".
Seamana acest mod de servire cu cea de la chiosc, care se face tot "la geam".
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Autorizație bar pentru cafenea studenta1 studenta1 Bună ziua. Dețin o afacere care constă într-o cafenea micuță tip TO-GO (4mp), fără scaune si/sau mese. In urma vizitei politiei locale, m-am ales cu ... (vezi toată discuția)