in ce categorie ar trebui incadrata potrivit codului CAEN activitatea de producere si servire de sucuri naturale proaspete si cafea de la aparat espresso fara fise in pahare de unica folosinta, fara a se consuma in incinta, (servirea se face la geam). Primaria insista pentru inscrierea in categoria BAR desi nu se consuma bauturi alcoolice, lucru care nu m-i se pare corect. asta implicand si o anumita taxa ,
Codul CAEN precizeaza la codul 5630 (Baruri SI alte activitati de servire a bauturilor) deci nu inteleg de ce nu se incadreaza la "alte activitati de servire a bauturilor" si m-i se impune o taxa de BAR. taxa de BAR se plateste si pentru "alte activitati de servire a bauturilor" ?? se poate considera BAR atata timp cat nu servesc bauturi alcoolice?
Poate ca ar fi bine sa aveti codul 4781-"Comert cu amanuntul al produselor alimentare, bauturilor si produselor din tutun efectuat prin standuri, chioscuri si piete",
Eu am luat in considerare descrierea dvs.:" servirea se face la geam".
Seamana acest mod de servire cu cea de la chiosc, care se face tot "la geam".
Succes!
Caen 4711 vs 4725
lucky13
Ce inseamna din punctul de vedere al CAEN, magazine specializate?
Pentru un salon de infrumusetare care vinde suc la clienti, de care cod caen am nevoie?
(vezi toată discuția)