avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contractul de vc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contractul de vc

in contractul de vanzare cumparare scie asa:"...consimtim la intabularea in CF a dreptului de nuda proprietate asupra imobilului constructii si teren...pe numele cumparatorului..ca bun propriu,cu notarea dreptului de uzufruct viager si a interdictiei de instrainare si grevare in favoarea vanzatorilor..pe timpul vietii lor,in baza acestui contract si fara alta interventie din partea noastra..''.acest contract mai poate fi sticat da vanzatorii?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 16:44, 6 Iulie 2010
Daca se invoca un motiv de nulitate relativa si nu au trecut trei ani sau un motiv de nulitate absoluta
au trecut 3 ani si unul dintre proprietari a decedat intre timp
imi poti spune mai multe despre nulitate relativa si absoluta?ca nu prea inteleg termenii
reveniti cu detalii.
ce va intereseaza de fapt.
dvs sunteti cel ce a vandut sau cel ce a cumparat?
sotul e cel care a cumparat de la parintii sai...mama a decedat intre timp iar acum un frate vrea sa il faca pe tatal sau sa ii strice contractul sotului si sa ii treaca curtea si casa pe numele sau.poate fi stricat acest contract de vanzare cumparare?

Alte discuții în legătură

Cumparare uzufruct GAGIU1982 GAGIU1982 Buna ziua, am cumparat casa parintilor mei cu c.v. cu uzufruct. Ulterior am aflat ca, conform art. 845 c.civ. fratii mei pot sa-mi atace actul dupa moartea ... (vezi toată discuția)
Mostenire ...nemostenita MariusDorin MariusDorin Buna! Intrebarea mea este: se poate ataca un contract de vanzare - cumparare? Parintii au facut un contract de vanzare - cumparare pe casa in favoarea ... (vezi toată discuția)
Actul de vanzare cumparare taky_mika taky_mika socrul meu a facut act de vanzare-cumparare cu doi fii din cei 5, adica sotul meu si alt frate .la termenul de abitatie al socruluii s-a pus pana la sfarsitul ... (vezi toată discuția)