avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare cim pe durara cm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare cim pe durara cm

care este cadrul legal in baza caruia un contract indiv. de munca nu poate fi mofificat pe durata concediului medical? Articol din lege? am gasit doar ca nu poate fi efectuata concediere cand este suspendat de drept, art.60 codul muncii.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: veronica33 , utilizator 08:08, 7 Iulie 2010
Codul muncii. Se subantelege din art.49, suspendarea contractului suspenda pe o perioada determinata raporturile de munca, drepturile si obligatiile partilor.
Art.41 Contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părţilor.
Ori acest acord nu exista, raporturile de munca fiind suspendate.

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca conf. art. 56 "d" din l.53/2003 modificat. gaby1970 gaby1970 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in aceasta situatie.:\"> In Legea 19/2000 cu modificari si completari ulterioare(inclusiv L49/2010) se mentioneaza ,, ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe durata nedeterminata Buna ziua ! Care este TEMEIUL LEGAL prin care NU POATE INCETA DE DREPT UN CIM PE PERIOADA NEDETERMINATA ATATA TIMP CAT ANGAJATUL ESTE IN CONCEDIU ... (vezi toată discuția)
Concedierea salariatilor din motive ce tin ...... iriiri iriiri Buna ziua Am o mica problema cu privire la concedierea colectiva In situatia in care am un salariat care se afla in CFP, avind contractul de munca ... (vezi toată discuția)