Buna. Va rog sa imi dati si mie un sfat. Am un contract de inchiriere spatiu pe persoana juridica. Pentru ca sunt restante la chirie proprietarul (pers juridica) mi-a trimis o notificare prin care ma anunta ca imi interzice intrarea in spatiu daca nu platesc. Ca sa scap de situatii neplacute m-am mutat. Acum imi cere sa fac un proces verbal de predare spatiu. Acolo am facut renovari, dar cand am inchiriat nu mi-a facut proces-verbal de predare din care sa se vada starea in care era, numai contract. Mai am lucruri acolo. Imi poate interzice sa le iau sub amenintarea ca va chema politia daca nu achit la zi? Sunt obligata sa fac proces-verbal de predare spatiu daca nu mi-a facut si el la inceput? Acum arata foarte bine acest spatiu, l-am renovat.
In contract spune ca este proces verbal facut de proprietar si atasat contractului, dar nu l-au facut, nu este atasat. Acum vor sa facem un proces-verbal prin care le predau eu spatiul, dar imi trimisesera o hartie (cred eu abuziva) prin care ma anuntau ca imi interzic intrarea in spatiu daca nu platesc la zi. In plus am renovat spatiul pt ca nu se putea folosi altfel.
pai daca ati semnat contractul acela unde spuneti ca chiar scrie ca e facut proces verbal ati confirmat ce e scris in contract. daca nu era acel proces verbal de ce nu l-ati solicitat inainte de semnarea contractului? dansii normal ca pot cere proces vb. de predare din moment ce in contract scrie ca s-a facut si la inceput un proces vb. Hartiile de care amintiti pe care le pot numi instiintari au rolul de a dovedi dansii intr-un eventual litigiu in instanta sau de orice alta natura ca ei v-au instiintat legal, probabil prin posta deci au dovezi. Dvs. aveti dovezi ca ati renovat acel spatiu pe banii dvs.?? totul in ziua de azi se face cu dovezi concrete..acte..hartii...martori...vorba deja e ca si cum n-ar fi.
Aveti grija cu astfel de oameni...si fapte.
in orice act pot scrie orice depinde daca acel act e semnat sau nu de persoana vizata. dupa cate vad ei s-au pus la punct cu totul pentru ca dvs daca nu "jucati" cum vor ei sa aveti numai de pierdut. acum depinde si de situatie.
orice semnati...ORICE...trebuie stat si citit si rascitit si studiat si daca nu va convine ori puneti persoana care-l face sa-l rescrie ori nu-l mai semnati...pe viitor ma refer.
multa bafta!
ps. in ziua de azi nu mai conteaza ce mai e legal sau nu ci cum scapi ...de "ilegalitati" ceea ce mi se pare foarte urat..dar asta e tara in care traim.#-o