avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... amenzi de circulatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

amenzi de circulatie

buna am trei amenzi de circulatie doua de doi ani si una anul acesta ce se intampla cu ele ca am auzit ca o sa le pria posta romana si daca nu le platesti posta o sa le trimita mai departe la firma de recuperatori
Cel mai recent răspuns: Lavinia Marian , Consilier juridic 14:47, 7 Iulie 2010
in cel mai rau caz veti fi dat in debit la impozite si taxe ................
Dar ca vor fi preluate de Posta Romana amenzile de circulatie ................. Zau asta de unde ati mai auzit-o.....................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent va rog shary.cs84 shary.cs84 Buna Ziua.Va scriu deoare ce dupa ce nu am platit factura de la vodafone in 2004 astazi am primit o hotarare judecatoreasca de executare silita pentru ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa Placinta Andrei Placinta Andrei [quot]Am primit o amenda administrativa de 1000 ron si 120 ron pentru celtuieli judiciare in urma unui dosar de al meu...si mi se scrie in comunicareca in ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie Ersin Dervis Ersin Dervis am si eu o intrebare! Amenzile de circulatie neplatite care au ajuns la fisc si sunt trecute la impozitul pe locuinta se prescriu? daca da dupa cat timp ? (vezi toată discuția)