avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de concediere cu art. 65, alin 1(Codul muncii)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de concediere cu art. 65, alin 1(Codul muncii)

Buna ziua,
Am contestat la Judecatorie ,NUMAI PE BAZA DE ACTE EMISE DE SOCIETATE,semnate de Administrator,decizia de desfacere a CIM,care oricum legilor,sunt NULE !!
Azi am fost la Tribunal,si mi-a confirmat,Dna care preia actele,ca Societatea a cerut amanarea procesului,desi ,conform actelor depuse,eu am fost privat de dreptul Constitutional al acordarii somajului,timp de doua luni,am Emailuri trimise spre societate,acte care nu au fost emise conform legii !
Contestatia am depus-o in ianuarie,cu termen de judecata in iulie !
Pe ce ar putea baza societatea solicitarea de amanare?
Am lucrat contestatia si am sustinut-o numai NUMAI PE ACTE,,nu exista o afirmatie in proces,fara a fi sustinuta de acte ale societatii ?
Cum fac pe 13 iulie,(13 -ziua mea norocoasa),sa se judece?
Cu mii de multumiri pentru ajutor,voi ajuta mai departe,dupa cum am mai facut,cu procesul castigat contra politiei rutiere,soldat cu fals si uz de fals,de catre o autoritate publica !(agentul constatator si consilierul juridic al ijp...)
Cel mai recent răspuns: niccu , utilizator 16:55, 27 Iunie 2011
Angajatorul poate cere termen ori de impacare, ori de lipsa aparare, ori sa ia la cunostiinta de contestatia dvs, acestea sunt tertipuri de tragere de timp, stie ca a gresit si poate lungind aceste termene cedati si va retrageti contestatia, mergeti mai departe nu aveti ce pierde.
Multam fain !
Normal ca merg,pt ca asa se fac averile !Din neplata muncii prestate !
Doresc sa chem ca martori trei colegi,care au desfasurat activitatea intre orele in care o desfasuram si eu-eu ii duceam,eu ii aduceam-dar n-au semnata condica si nici nu au pontat cartela ca mine,pt ca nu existau pt ei asa ceva!Ei ar putea cere plata orelor ,pe baza declaratiei mele si a cartelei mele de pontaj?
Fiind situatie reala,cred ca ar fi cinstit sa-i ajut si pe ei,nu au capacitatea sa o faca singuri!(Dar din dar se face RAIUL,nu?)
Eu am copii ale cartelei de pontaj,pe 5 luni,si registre semnate de mine cu orele prezentei in puncte ale societatii(inclusiv noaptea)plus alte acte ale activitatii (facturi cu semnatura si ora efectuarii achizitiei,delegatii semnate de patron,desi nu era functia mea),ir patronii nu-mi gasesc Fisa postului !
Cat ar putea dura acest proces,avand in vedere ca am NUMAI probe scrise ,cu semnaturile patronilor,care contrazic afirmatiile din decizia de concediere-ilegala de altfel ca nu "sunt multumiti de activitatea desfasurata"
Deci nu fac afirmatii,ci probez cu documente!Iar eu am facut referire in contestatie la textul de lege pe care societatea l-a incalcat,atunci cand contest o actiune a Societatii !(Asta numai cu ajutorul DUMNEAVOASTRA!)
Plus ca mi-am incasat drepturile-salariul compensator dupa o luna,inregistrarea la somaju dupa doua luni si numai in urma unor adrese ale ITM !
Multam fain inca o data !
Este greu de estimat o durata a procesului, depinde de cat de mult vrea sa traga de timp angajatorul pana se ajunge efectiv in stare de judecata adica nu mai trebuie administrata nici o proba utila si pertinenta.
Multumesc,
o sa vad!#-o:O
Va salut SI VA MULTUMESC TUTUROR!
Va doresc aceeasi hotarare a instantei(daca aveti dreptate si aveti dreptul la ea),dupa un an si sase luni:
Instanta hotaraste:
Anuleaza Decizia xxx/xx/xxx,ca fiin d emisa cu nerespectarea dispozitiilor legale si obliga Intimata la plata tuturor drepturilor materiale cuvenite contestatorului, indexate, majorate si actualizate,incepand cu data de 04.01.2010 si pana la data emiterii hotararii Instantei.Cu recurs.
Nu mi-e frica de recurs,inca n-am vazut Hotararea,asta este scris la "Condica'!

Ce drepturi trebuie sa primesc,daca poate cineva sa dea un sistem de calcul,la un salariu brut de 2000 ron,pt aceasta perioada ?

Expertul care a apreciat ca"cartelele de pontaj au fost de proba"a fost obligat sa refaca expertiza pt orele suplimentare.
Pot sa ma adresez CECCAR,care l-a autorizat pe "expert" sa-i cer sa se pronunte daca:
-Cartelele de pontaj,emise de angajator-ca in toata lumea civilizata-sunt valabile, fiind completate de responsabilul Resurse umane la nume si emise de angajator;
-Avizele de insotire a marfii,care au fost invocate in proces,care sunt un formular unic in Romania si cuprind data/ora /semnatura de primire,deci sunt in categoria"oricaror documente ce pot proba prezenta 'dupa cum stipuleaza Codul Muncii,iar pe care "expertul" a afirmat ca puteam sa le semnez ulterior,sunt valabile ca probe,asa dupa cum au apreciat doua complete de judecata diferite,in aceasta speta?
-Registrele de Control din sistemul de paza,care sunt un tipizat unic in Romania,pe care scrie"ora/data controlului ",nu "ora/perioada controlului"dupa cum a invocat "expertul"in expertiza sa,sunt la fel un mijloc de proba care intra in categoria celor stipulate de lege?
Va multumesc si va doresc sa aveti parte de dreptatea care vi se cuvine,
Cu stima-Nicu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartel de pontaj-sunt sau nu probe in stabilirea orelor prestate niccu niccu Buna seara, In urma expertizei,printre alte nerecunoasteri ale probelor contestatorului,adica acte emise de angajator,\"expertu\" afirma ca \"Cartelele de ... (vezi toată discuția)
Pontaj vs condica Elena_Denisa Elena_Denisa Buna ziua, in cazul in care este implementata/departament, condica de prezenta, semnata de catre salariat, zilnic, mai am vreo obligatie legala de a intocmi ... (vezi toată discuția)
Condica/pontaj/semnatura angajatului wolfususro wolfususro In procesul pe care il am cu angajatorul acesta nu tinea nici o evidenta-sau cel putin eu nu am semnat nici un act legat de nr ore prezent la lucru. ... (vezi toată discuția)