buna ziua,
am o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati.... pentru functia de secretar comuna iti trebuie minim 2 ani vechime in studiile necesare .. in cazul in care am terminat administratie publica iar in cim functia de bara o am director financiar in paralel am mai lucrat la un ong cu 4 ore si anume consultant in adiministratie publica, se constituie vechime in vederea studiilor absolvite si anume administratia publica
specific ca in baza adeverintei de la ong s-a modificat cartea de munca , a fost trecuta functia la mentiuni.....
vreau sa ma lamuresc... in primul rand daca constituie vechime in baza studiilor
apoi daca este legala modificarea
,,, eu stiu ca in cartea de munca este trecuta decat functia de baza:)
este problema ca s-a modificat cimadica s-a adaugat:)
In carnetul de munca se trec datele legate de functia de baza (pe vremea lui Ceasca, cand s-au dat normele de completare a cartii de munca, nu erau posibile mai multe cim-uri...), cu atat mai mult cu cat cartea de munca sta la angajatorul unde o persoana isi desfasoara functia de baza. De la al doilea angajator puteati ridica o adeverinta privind activitatea desfasurata si atat (nu pot aparea in carnetul de munca, in aceeasi perioada, doua inscrieri diferite). Parerea mea:D
Cat despre faptul ca activitatea secundara (cea de 4 ore) se constituie vechime in specialitatea studiilor, parerea mea este ca da, cu luarea in considerare si a activitatilor trecute in fisa postului, cu conditia ca functia de consultant in administratie publica sa existe in COR.
Vechime in munca
cmc240
Buna ziua! v-as intreba ce pot face daca angajatorul anterior nu a modificat functia in cartea de munca,odata cu inregistrarea diplomei de studii superioare si ... (vezi toată discuția)