Buna ziua! Am si eu o problema cu schimbarea sediului social.Am intocmit eu AGA si Actul constitutiv actualizat si ma intereseaza cat m-ar costa aceasta schimbare. In afara de certificat nou de inmatriculare mai trebuie facute si alte modificari?
Multumesc!
Avand in vedere ca este firma noua, nu avem autorizatii de schimbat. De pe www.onrc.ro singura taxa care am dedus-o este cea de publicare a Aga in MO.Dar am inteles ca sunt si alte taxe...
Da, pe langa publicarea in M. Of. (pentru asta trebuie sa completati si Anexa cu numarul de caractere din Hot. AGA), se mai ia taxa pentru: inregistrarea modificarii propriu-zise (schimbarea sediului - elem. al actului constitutiv), fond de lichidare, taxa timbru, depunere act constitutiv actualizat, eliberare certificat inregistrare nou.
Nu stiu sa va spun exact, dar cred ca taxele vor totaliza in jur de 200-250 RON.
pentru o schimbare de sediu ca taxe la reg com va costa in jur de 320 lei va spun din experienta proprie si pe langa acesta tb sa aduce ti adeverinta de la adm. financiara pentru sediu social
Ca acte va trebuie la dosar
-hotararea aga de schimbare sediu
-anexa monitor cu contor de cuvinte
-act constitutiv actualizat
-cerere de inregistrare completata
si delegatie sau procura daca este cazul
Neclaritati
camiha
Daca o societate vrea sa isi modifice obiectul principal de activitate, in sensul ca obiectul principal devine obiect secundar de activitate, si acestea ... (vezi toată discuția)