avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu social firma srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu social firma srl

buna ziua,

am vandut locuinta in care firma mea,srl, avea sediul social, intre timp am cumparat un nou spatiu pe care as vrea sa inscriu noul sediu social al firmei
va rog sa -mi spune ti ce acte imi sunt necesare, cit costa si unde trebuie sa merg pentru a schimba noul sediu social?
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 11:04, 12 Martie 2012
Documentele necesare:

1. hotarare AGA
2. extras CF
3. contract comodat/inchiriere
4. actul constitutiv actualizat
5. certificatul de înregistrare şi după caz, anexa/anexele (originale);
6. declaratie model 1, 2 sau 3 dupa caz

Va adresati ONRC, taxele sunt in jur de 500 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte schimbare sediul social societate in acelasi judet? ionela11 ionela11 Buna ziua, Dintre acte care imi trebuie sa schimb sediul social al unei firme in acelasi judet la ONRC ...imi trebuie si contractul de comodat?....noul ... (vezi toată discuția)
Modificari societate inspectorhr inspectorhr ]Doresc sa stiu urmatoarele: 1-cat costa si ce documente imi trebuiesc pentru cesionarea partilor sociale la un SRL,unde dintre cei doi asociati existenti va ... (vezi toată discuția)
Nu am gasit pe site-ul onrc acte necesare prelungire sediu social eugen82 eugen82 Am cautat pe site-ul ONRC la formalitati/persoane juridice actele necesare prelungirii duratei sediului social care a expirat. Dar nu am gasit, au afisat ... (vezi toată discuția)