avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nu am gasit pe site-ul ONRC acte necesare prelungire ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nu am gasit pe site-ul ONRC acte necesare prelungire sediu social

Am cautat pe site-ul ONRC la formalitati/persoane juridice actele necesare prelungirii duratei sediului social care a expirat.
Dar nu am gasit, au afisat doar acte necesare in cazul modificarii sediului, nu si in cazul prelungirii.
Stie cineva unde sint afisate pe site-ul ONRC sau care sint aceste acte?
aceleasi. numai ca in locul contractului de comodat/locatiune etc pt noul sediu va trebuie fie noul contract pe acelasi sediu, fie actul aditional de la vechiul contract prin care prelungiti durata contractului
Buna seara,

Documentele necesare prelungirii valabilitatii sediului sunt:
In cazul in care incheiati un nou contract de inchiriere
- Cerere de depunere si/sau mentionare acte - ONRC (original), noul contract de inchiriere (original), hotararea AGA (original), actele de proprietate - contract v/c, extras CF (copie), planul imobilului inchiriat (copie), imputernicire (original);
In cazul in care prelungiti contractul de inchiriere:
- Cerere de depunere si/sau mentionare acte - ONRC (original), actul aditional la contractul de inchiriere (original), imputernicire (original), contractul de inchiriere (copie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu social crinarug crinarug Va rog sa-mi spuneti daca urmatoarele documente sunt de ajuns pentru registrul comertului in vederea prelungirii sediului social : - decizie asociat unic de ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala - schimbare punct de lucru -reinnoire contract inchiriere scarlatcorina scarlatcorina Buna ziua, Am rugamintea daca ma puteti ajuta la urmatoarea problema legat de sediul social: La sediul pe care il avem in prezent am avut contract de ... (vezi toată discuția)