avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale prelungire sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

prelungire sediu social

Va rog sa-mi spuneti daca urmatoarele documente sunt de ajuns pentru registrul comertului in vederea prelungirii sediului social :
- decizie asociat unic de prelungire valabilitate
- act aditional la contractul de comodat
- formularul 6 (onrc)
- copie act identitate asociat unic
- delegatie (imputernicire) pentru persoana care depune/ridica acte

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 11:04, 29 Octombrie 2012
Numai contractul de comodat cu actul aditional de prelungire(vedeti ca sunt unii care va cer si dovezile de proprietate chiar daca este prelungire durata sediu), buletin+delegatie pentru persoana care depune, fara decizie asociat unic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire perioada pt. sediu social Danut-a Danut-a Buna seara , am un sediu social in baza unui ,, Contract de comodat\\" , a expirat perioada si am facut un ,,Act aditional \\" la acel ,,Contract de ... (vezi toată discuția)
Contract comodat sediu social firma mirceajk mirceajk ce documente se fac si se depun la ONRC pentru prelungirea unui contract de comodat (sau incheierea unuia nou ?), referitor la sediul social al unei firme (eu ... (vezi toată discuția)
Nu am gasit pe site-ul onrc acte necesare prelungire sediu social eugen82 eugen82 Am cautat pe site-ul ONRC la formalitati/persoane juridice actele necesare prelungirii duratei sediului social care a expirat. Dar nu am gasit, au afisat ... (vezi toată discuția)