avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire perioada pt. sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire perioada pt. sediu social

Buna seara , am un sediu social in baza unui ,, Contract de comodat" , a expirat perioada si am facut un ,,Act aditional " la acel ,,Contract de comodat" care a expirat si el. Se poate face un ,,Act aditional" la ,, Actul aditional" anterior pt. prelungirea perioadei sediului social ?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:04, 8 Ianuarie 2013
Da, se poate face, sunt societati care au cate 10-15 acte aditionale
Nu veti face un act aditional la actul aditional, ci pur si simplu il intitulati act aditional prin care prelungiti perioada de valabilitate a contractului cu durata pe care o doriti.

Acest act va fi inregistrat la registrul comertului insotit de o decizie a organelor de conducere in sensul prelungirii sediului si completand o cerere de mentiuni.
Nu este nevoie de hotararea asociatilor pentru prelungirea duratei sediului, ci de o cerere tipizata de depunere mentionare acte si actul care face dovada folosintei spatiului( in cazul dvs. act aditional la contractul de comodat anterior sau un alt contract de comodat)
Formularul este aici si veti pune bifa la punctul 4.2 :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract comodat - inregistrata la anaf alina851 alina851 Buna ziua, In cat timp trebuie anuntata prelungirea contractului de comodat a unui PFA la ANAF? (vezi toată discuția)
Nu am gasit pe site-ul onrc acte necesare prelungire sediu social eugen82 eugen82 Am cautat pe site-ul ONRC la formalitati/persoane juridice actele necesare prelungirii duratei sediului social care a expirat. Dar nu am gasit, au afisat ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu social si mandat adm just.rain just.rain Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: atat sediul social cat si mandatul administratorului la un srl au expirat in urma cu un an. Intrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)