avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract comodat sediu social firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract comodat sediu social firma

ce documente se fac si se depun la ONRC pentru prelungirea unui contract de comodat (sau incheierea unuia nou ?), referitor la sediul social al unei firme (eu am facut un astfel de contract pentru un spatiu din apartamentul meu in favoarea firmei fiului meu)
Cel mai recent răspuns: mirceajk , utilizator 11:33, 20 Aprilie 2012
In primul rand, va trebuie un act aditional intre parti pentru prelungire valabilitate sau a un nou contract de comodat/inchiriere, plus documentele ce fac dovada spatiului cu destinatie de sediu social.
Apoi, se vor completa cererile pentru Registrul Comertului.
Intocmiti un act aditional la contractul de comodat, completati cererea de aici
[ link extern ]
sa bifati punctul 4.2.
copie buletin si delegatie (daca nu se prezinta la registru adminul sau asociatul)
Toate cele de mai sus se pun intr-un dosar cu sina, se numeroteaza de la sfarsit catre in fata se sta la coada vreo ora dupa care primiti nota de calcul (168 lei am platit marti X-(... am facut atac de cord....) platiti si cu factura mergeti la registratura intrari de unde veti primi un bon iar dupa 5 zile e gata lucrarea...
dar un model de act aditional exista ?
multumiri
mirce

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social expirat renuta renuta Intrebare: Cu un sediu social expirat de 2 ani, ce trebuie sa fac pt a-l reactiva, la baza fiind un contract de comodat? Avand in vedere noua lege, ma ... (vezi toată discuția)
Expirat contract comodat sediu social. gabitza1980 gabitza1980 mi-a expirat din decembrie 2011 contractul de comodat sediu social,cand l-am intocmit l-am autentificat la notar.Intrebare:pot sa fac acum un act aditional de ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate sediu social elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urnatoarea problema: Firma la care lucrez a fost infiintata in dec. 2009, iar pentru sediul social a fost incheiat un ... (vezi toată discuția)