avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale expirat contract comodat sediu social.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

expirat contract comodat sediu social.

mi-a expirat din decembrie 2011 contractul de comodat sediu social,cand l-am intocmit l-am autentificat la notar.Intrebare:pot sa fac acum un act aditional de prelungire a acestuia eu fara sa-l mai autentific la notar? apoi trebuie sa-l duc si la Reg.Com.? Mentionez ca-l fac la aceeasi adresa ca si pana acum?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:25, 15 Februarie 2012
Da. Puteti sa faceti act aditional de prelungire a termenului si sa mergeti la Registrul Comertului, fara autentificare la notar.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2012
george-neagu, moderator
puteti face prelungirea prin document sub semnatura privata
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
Depuneti cu cerere de depunere si / sau mentionare acte, bifati pct. 4.2. din cerere. Gasiti formular pe www.onrc.ro, sectiunea formulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat gabitza1980 gabitza1980 mi-a expirat contractul de comodat pentru sediu firma.am fost sunat de la Reg.Comertului ca nu mai figurez cu sediu.inainte il faceam la notar si ei trimiteau ... (vezi toată discuția)
Sediu social expirat renuta renuta Intrebare: Cu un sediu social expirat de 2 ani, ce trebuie sa fac pt a-l reactiva, la baza fiind un contract de comodat? Avand in vedere noua lege, ma ... (vezi toată discuția)
Prelungire perioada pt. sediu social Danut-a Danut-a Buna seara , am un sediu social in baza unui ,, Contract de comodat\\" , a expirat perioada si am facut un ,,Act aditional \\" la acel ,,Contract de ... (vezi toată discuția)