avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social expirat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social expirat


Intrebare: Cu un sediu social expirat de 2 ani, ce trebuie sa fac pt a-l reactiva, la baza fiind un contract de comodat?
Avand in vedere noua lege, ma ajuta cu ceva la rezolvarea problemei?
Stiti cumva care este termenul de reactivare a unui sediu social, inainte ca ORC sa anuleze/desfiinteze firma?
Momentan firma este inactiva, avand datorii catre stat, pe care sper sa le achit prin reluarea activitatii, dar problema sediului ma incurca si nu stiu cum sa o rezolv?!!!... ca nu pot depune acte pentru sediu secundar si alte acorduriu de functionare.
Va multumesc

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Cel mai recent răspuns: renuta , utilizator 12:02, 7 Februarie 2012
Intocmiti un act aditional de prelungire a contractului de comodat si depuneti-l la ONRC cu cerere de depunere acte (bifati punctul 4.2. din cerere).
multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere cazier fiscal pentru sediu social expirat ioana.petrea ioana.petrea Am o situatie cu firma din care nu stiu cum sa ies. Istoricul este acesta: - 11 nov 2016 – am suspendat activitatea Mastre Serv Travel la ONRC pentru o ... (vezi toată discuția)
Vreau sa expire contractul comodat, cum procedez? stevieosaurus stevieosaurus La infiintarea firmei am legat un contract de comodat pe perioada \"nedeterminata\" (nelimitata). Intre timp firma a devenit inactiva, iar pentru a o ... (vezi toată discuția)
Ce termen au inspectorii sa verifice schimbarea de sediu social moisoiur moisoiur Buna ziua, Am avut o societate care a fost inactiva, am reactivat-o la RegCom si la ANAF am depus declaratia 050 pt schimbare de sediu. Din ce inteleg ... (vezi toată discuția)