avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... VREAU sa expire contractul comodat, cum procedez?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

VREAU sa expire contractul comodat, cum procedez?

La infiintarea firmei am legat un contract de comodat pe perioada "nedeterminata" (nelimitata). Intre timp firma a devenit inactiva, iar pentru a o lichida/radia, chiar si schimba sediul mi s-a spus ca trebuie sa o reactivez si astept inspectia la sediu (unde nu se mai afla si nici nu mai am acces).

Ce act trebuie sa depun la ONRC pentru a fi recunoscuta expirarea acestui contract comodat? Act aditional? Notificare? Un nou contract comodat?

Cum procedez apoi pentru desfiintarea/lichidarea din oficiu al acesteia, avand in vedere ca nici bugetul nu l-am depus de mai bine de 5 ani?
Cel mai recent răspuns: stevieosaurus , utilizator 22:19, 27 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Pai termenul de valabilitate e infinit/nelimitat. Proprietarul e dispus sa semneze o reziliere a acestui contract de comodat. Intrebarea e:
1. In ce format va fi acest act semnat de catre proprietar: act aditional, anexa, reziliere contract de comodat, notificare de expirare, etc?
2. Cum, unde voi depune acest nou act pentru a obtine statutul de sediu social expirat? La ONRC? Unde mai exact?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social expirat renuta renuta Intrebare: Cu un sediu social expirat de 2 ani, ce trebuie sa fac pt a-l reactiva, la baza fiind un contract de comodat? Avand in vedere noua lege, ma ... (vezi toată discuția)
Comodat sau inchiriere Badger Badger Daca la infintarea SC spatiul a fost pus la dispozitie SC printr-un contract de comodat, pt ca aceiasi SC sa se treca de la comodat la inchiriere in acelasi ... (vezi toată discuția)
Anulare contract comodat CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR Vreau sa-mi vand actiunile firmei, sediul firmei are contract de comodat- termen nelimitat la adresa mea. Cei care cesioneaza m-au rugat sa las sediul inca o ... (vezi toată discuția)