La infiintarea firmei am legat un contract de comodat pe perioada "nedeterminata" (nelimitata). Intre timp firma a devenit inactiva, iar pentru a o lichida/radia, chiar si schimba sediul mi s-a spus ca trebuie sa o reactivez si astept inspectia la sediu (unde nu se mai afla si nici nu mai am acces).
Ce act trebuie sa depun la ONRC pentru a fi recunoscuta expirarea acestui contract comodat? Act aditional? Notificare? Un nou contract comodat?
Cum procedez apoi pentru desfiintarea/lichidarea din oficiu al acesteia, avand in vedere ca nici bugetul nu l-am depus de mai bine de 5 ani?
Pai termenul de valabilitate e infinit/nelimitat. Proprietarul e dispus sa semneze o reziliere a acestui contract de comodat. Intrebarea e:
1. In ce format va fi acest act semnat de catre proprietar: act aditional, anexa, reziliere contract de comodat, notificare de expirare, etc?
2. Cum, unde voi depune acest nou act pentru a obtine statutul de sediu social expirat? La ONRC? Unde mai exact?
Sediu social expirat
renuta
Intrebare: Cu un sediu social expirat de 2 ani, ce trebuie sa fac pt a-l reactiva, la baza fiind un contract de comodat?
Avand in vedere noua lege, ma ... (vezi toată discuția)
Comodat sau inchiriere
Badger
Daca la infintarea SC spatiul a fost pus la dispozitie SC printr-un contract de comodat, pt ca aceiasi SC sa se treca de la comodat la inchiriere in acelasi ... (vezi toată discuția)