avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constituire parte civila in proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constituire parte civila in proces

am achizitionat un autoturism nou de la un dealer din pitesti. dupa achizitionare firma respectiva a intrat in insolventa, iar pe numele firmei a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de inselaciune .
avand in vedere cele expuse mai sus, pana in momentul de fata respectivul dealer nu mi-a inmanat si cartea de identitate a masinii, fapt pentru care nu pot inmatricula autoturismul in circulatie.
doresc sa mentionez ca sunt cumparator de buna credinta si am achitat integral autoturismul.
cum trebuie sa procedez cu privire la cele relatate?
Cel mai recent răspuns: ionut ifrim , utilizator 13:02, 7 Iulie 2010
Faceti o plangere la parchetul care instrumenteaza doasrul in sensul celor relatate si solicitati cartea de identitate a masinii.Cu siguranta o veti obtine.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

parte civila leontea leontea cum pot sa ma constitui parte civila intr-un proces penal, eu in calinate de persoana inselata? asa se intampla in RMANICA.......... ... (vezi toată discuția)
Parte civila leontea leontea Cum pot sa ma constitui parte civila intr-un proces penal, eu in calinate de persoana inselata? Asa se intampla in ... (vezi toată discuția)
Identificata in trafic cu polita rca falsa, permis retinut, intocmire dosar penal enache_nicolae enache_nicolae buna seara,mai zilele trecute am achizitionat un autoturism,in momentul achizitionarii intermediarul de la care am cumparato avand un parc auto nea inmanat ... (vezi toată discuția)