avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... parte civila
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

parte civila

Cum pot sa ma constitui parte civila intr-un proces penal, eu in calinate de persoana inselata?
Asa se intampla in RMANICA.......... Am cumparat o masina noua, cu banii cash din Pitesti de la MA VIS MOtors, dealer Hiunday. Intru-un final apoteotic am aflat ca nu pot obtine si cartea de inamatriculare intrucat respectiva masina fusese vanduta in leaesing la o firma in Craiova. In cauza s-a intocmit dosar penal fata de administratorii dealer-lui pt inselaciune......
Pe mine ma intereseza cartea masinii, pentru ca nu o pot inscrie, desi sunt cumparator de buna credinta. Poate instanta sa dispuna RAR eliberarea cartii de identitate a masinii, in vederea inmatricularii ?????
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 22:17, 24 August 2010
Dati in judecata firma pentru rezilierea contractului de leasing. Apoi cereti eliberarea cartii de identitate.
Buna seara .
Va puteti constitui parte civila ,pana la citirea actului de sesizare a instantei,in vederea recuperarii prejudiciului .
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

parte civila leontea leontea cum pot sa ma constitui parte civila intr-un proces penal, eu in calinate de persoana inselata? asa se intampla in RMANICA.......... ... (vezi toată discuția)
Acte masina furate liana vesa liana vesa buna seara ,va rog sa ma ajutati ,mi sau furat actele din masina:talonul,permisul,cartea tehnica a masini,rovigneta ce trbuie sa fac ,nu pot conduce fara acte ... (vezi toată discuția)
Constituire parte civila in proces ionut ifrim ionut ifrim am achizitionat un autoturism nou de la un dealer din pitesti. dupa achizitionare firma respectiva a intrat in insolventa, iar pe numele firmei a fost intocmit ... (vezi toată discuția)