avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general despre diurna
Discuție deschisă în Contabilitate în general

despre diurna

Buna ziua! as dori sa stiu care este perioada penrtru care pot cere diurna in explemplul urmator. mentionez ca deplasarea a fost in interiorul tarii si nu am dormit la domiciliu. de asemeni mi s-a cerut sa fac un singur ordin de deplasare pentru toata perioada de deplsare. situatia este urmatoarea plecare din x in 23.06.2010 la ora 09:00; am inoptat la un hotel din y oras si am revenit in orasul x in data de 24.06.2010 ora 20:45 (conform foii de parcurs - la care mi s-a cerut corectitudine si asa am facut..nu era greu sa trec un timp da deplasare mai mare...dar am vrut sa fiu corect). va rog frumos la cate zile de diurna sunt indreptatit .. va multumesc

Alte discuții în legătură

Diurna catalin.todirica catalin.todirica Buna ziua! as dori sa stiu care este perioada penrtru care pot cere diurna in explemplul urmator. mentionez ca deplasarea a fost in interiorul tarii si nu am ... (vezi toată discuția)
Monografie firma transport teo.madalina teo.madalina Daca ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila pentru o firma de transport marfuri intern si international.Nu am mai avut tangenta cu astfel de ... (vezi toată discuția)
Calcul diurna cealicu_ca cealicu_ca Salut, As dori sa stiu modul de calcul al perioadei pentru care se acorda diurna. Aliniatul 3 din articolul 7 din Hotararea nr. 518 din 10 iulie 1995 ... (vezi toată discuția)