avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima instalare si ajutor nastere de la scoala unde ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima instalare si ajutor nastere de la scoala unde sunt titulara sau detasata?

Problema e ca am dat deja in judecata scoala unde sunt titulara, afland ulterior ca de fapt drepturile salariale le primesti de la locul de munca, (am crezut ca angajator poate fi considerat si unitatea unde sunt titulara chiar daca m-am detasat la alta unitate in acelasi an cu titularizarea) pentru prima de instalare si ajutorul de nastere.
M-au indus in eroare si raspunsurile unitatii unde m-am titularizat: "neacordarea din lipsa de fonduri". Ce intelegeti de aici.... nu ca am dreptul la acestea dar nu au bani sa mi le dea?! Asha au crezut si cei de la scoala cand mi-au dat raspunsurile, pana in momentul in care au mers cu citatia la juristul inspectoratului scolar, iar acum la intampinare (dupa cum mi-a zis contabila la telefon... pt ca deocamdata n-am primit-o) au raspuns ca de fapt prin lipsa de fonduri se intelege tocmai faptul ca nu aveam dreptul... nefiind cuprinsa in statul lor de plata.
situatia e mult mai complicata... ordonatorul principal de credite este consiliul judetean atat in cazul primei scoli cat si in cazul celei in care lucrez ca detasata (fiind vorba de invatamant special). Ar fi trebuit sa chem in judecata si pe acesta...
pentru ca atunci de ce sa mai conteze ce scoala imi acorda drepturile, avand aceeasi finantare!?! Am cerut ajutorul de nastere si scolii unde sunt detasata, cu un an inaintea titularizarii la cealalta scoala, (2008) dar nu mi s-a dat raspuns scris ci doar verbal: "nu au fost prevazute in buget astfel de ajutoare"
Invatati-ma va rog cum sa procedez la infatisare pe 22 iulie, pt ca sunt total bulversata

Alte discuții în legătură

Nelamurire completare revisal iris2008 iris2008 Buna ziua.Luminati-ma un pic.....Eu sunt titulara la o scoala in mediul rural din 2009.Din acel an ,inclusiv anul acesta am luat detasari ...in fiecare an,am ... (vezi toată discuția)
Invatamant/contract de munca pe perioada nedeterminata/titularizare Tomita Tomita Tomita Tomita Buna ziua, in februarie 2012 am primit din partea scolii decizia de titularizare pe postul de profesor de fizica, la un liceu din Bucuresti, in baza art 253 ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna dupa concediu crestere copil de o alta unitate scolara mihaelacatalina mihaelacatalina Buna ziua, In anul scoalar 2010-2011 am fost detasata la o unitate scoalara dupa care am efectuat concediu de crestere copil pana la 2 ani incepand cu 1 ... (vezi toată discuția)