Am constatat cu stupoare ca fluturasul de luna aceasta a venit mai usor decat de obicei, fara insa ca eu sa semnez vreun act aditional CIM. Asadar in loc de 1100 sa fie trecut ca si salariu tarifar 1000.
Explicatia care ni s-a dat a fost aceea ca salariul de baza e acelasi de 1100, dar ca de fapt din el s-au scazut niste sporuri de toxicitate ce ar avea ca si valoare diferenta de 100 de lei.
Intrebarea mea este daca se pot face aceste modificari fara sa ni se fi adus la cunostinta in prealabil schimbarile ce se intentionau a se face.
Si o a doua chestiune ar fi cea legata de ce anume implica sporul de toxicitate? (eu stiu de un adaos de 3 zile lucratoare de CO)
Sporul de toxicitate nu implica doar cele 3 zile in plus la concediul de odihna, ci si un spor de 10, 15, 20% din salar, care se plateste de catre angajator atat angajatului cat si statului. Este vorba de conditii deosebite de munca. Probabil considera ca acum aveti conditii normale de munca si atunci nu mai beneficiati nici de spor si nici de cele 3 zile adaugate la concediu. Ar fi fost normal sa fiti anuntati.
Sporuri permanente
ovidiu2406
in cazul concediului de odihna, sporul de vechime (ex. 5 %) scade fata de o luna normala de lucru ? Daca am 1000 ron si spor 5% primesc normal 50 ron, in luna ... (vezi toată discuția)