avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general taxe PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

taxe PFA

buna ziua,

sunt in prezent in discutii cu o firma din Germania pentru a incheia un contract prin care sa ii reprezint.
Voi deveni PFA si am inteles ca taxele vor fi de 16% impozit la venit net cat si aprox. 16.5% taxe CASS, CAS, Pensii.
Din cunostintele mele aceste taxe sunt la venitul net...deci cheltuieli multe inseamna taxe mai mici ?

Eu doresc sa fac un contract comodat intre mine si PFA-ul meu. Voi primi o suma fixa pentru fiecare KM parcurs in interes de servici. Intrebare: acest venit cu ce taxe va fi impozitat? doar impozit pe profit net 16% sau se considera venit si se taxeaza si cu CASS,CAS,Pensii ?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Taxe pfa/uzura km sorin.raiciu sorin.raiciu buna ziua, sunt in prezent in discutii cu o firma din Germania pentru a incheia un contract prin care sa ii reprezint. Voi deveni PFA si am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Informatii taxe si impozite pfa romeot27 romeot27 Buna, Recent mi-am creat un PFA. Sunt putin derutat sau neinformat de unele detalii, a ce pot face si ce nu pot face in limitele firmei. O sa incerc sa ... (vezi toată discuția)
Ce taxe trebuie platite in cazul unei intreprinderi individuale? programatorcalumea programatorcalumea Buna ziua la toata lume, Sunt programator si vreau sa infiintez o II si sa facturez in Franta o data pe luna. Pe langa asta nu voi fi angajat la nici o ... (vezi toată discuția)