avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general taxe PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

taxe PFA

buna ziua,

sunt in prezent in discutii cu o firma din Germania pentru a incheia un contract prin care sa ii reprezint.
Voi deveni PFA si am inteles ca taxele vor fi de 16% impozit la venit net cat si aprox. 16.5% taxe CASS, CAS, Pensii.
Din cunostintele mele aceste taxe sunt la venitul net...deci cheltuieli multe inseamna taxe mai mici ?

Eu doresc sa fac un contract comodat intre mine si PFA-ul meu. Voi primi o suma fixa pentru fiecare KM parcurs in interes de servici. Intrebare: acest venit cu ce taxe va fi impozitat? doar impozit pe profit net 16% sau se considera venit si se taxeaza si cu CASS,CAS,Pensii ?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Taxe pfa/uzura km sorin.raiciu sorin.raiciu buna ziua, sunt in prezent in discutii cu o firma din Germania pentru a incheia un contract prin care sa ii reprezint. Voi deveni PFA si am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Informatii taxe si impozite pfa romeot27 romeot27 Buna, Recent mi-am creat un PFA. Sunt putin derutat sau neinformat de unele detalii, a ce pot face si ce nu pot face in limitele firmei. O sa incerc sa ... (vezi toată discuția)
Ce taxe trebuie platite in cazul unei intreprinderi individuale? programatorcalumea programatorcalumea Buna ziua la toata lume, Sunt programator si vreau sa infiintez o II si sa facturez in Franta o data pe luna. Pe langa asta nu voi fi angajat la nici o ... (vezi toată discuția)